DA Forumdakıler Ne Is Yapıyo?

Clayz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,780
Dostlar baslık acıklamadakı gıbı calıstıgınız meslek kollarını ve memnunıyetınızı merak edıyorum yarın bırgun yolumuz duser ya da aklımıza takılır belkı bılgımız olsun. yazarken bıdaha olsa yaparmısınız ya da mutlumusunuz cart curt belırtırsenız guzel olur

Dostlar baslık acıklamadakı gıbı calıstıgınız meslek kollarını ve memnunıyetınızı merak edıyorum yarın bırgun yolumuz duser ya da aklımıza takılır belkı bılgımız olsun. yazarken bıdaha olsa yaparmısınız ya da mutlumusunuz cart curt belırtırsenız guzel olur
hocam yarışlara çıkıyorum piston kupası vs onun haricinde emeklilik maaşım var (şaka bir yana öğrenciyim bir daha olsa bir daha yapmam tavsiye ederim ama güzel meslek sabah 7 akşam 4)

ÖĞRENCİYİM

Laborant.

Serbest meslek

triko

CNC operatörüyum ama şeker çıktı insülin başladı doktor bir süre sahalardan uzaktayım 😀

CNC operatörüyum ama şeker çıktı insülin başladı doktor bir süre sahalardan uzaktayım 😀
gecmıs olsun hocam ınsulın ıse engel olacak derece mı yuksek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veteriner hekim
memnunmusun hocam stajyermısın kendı dukkanın mı maaslar ıyımı :D

hocam enıstemde laborant 3 gun ıs 2 gun yatıs 2 gun de aksam seklınde oluyo halınden memnun sen ne durumdasın

Ekler

• Screenshot_330.webp
    Screenshot_330.webp
    10.3 KB · Hit: 31
Geri