DA Forum'un CPU-Z benchmark skorları

r5 3400g, 4.0GHz,1.38V

1625247192861.png

@keremcnsz24 gel vs.
2c2t R5 3500X 4.4GHz OC.
Attığım resim belli benim, değişmedim. 537.6 puan tekli, 3231.9 puan ise çoklu. Bende de 4.4 GHz ekran görüntüsünde.
2C 2T yapmana rağmen teklide geçememişsin, çokluda ise 3 kat kötü durumdasın. Silikon ve soğutucu kalitesi tamamen.
c_evilol.gif

b
Bilgisayardaki açık her şeyi kapatıp öyle yapın.

Ben başlıyorum. İşlemci i3 10110U.

Alıntıyı görüntüle

CPU-Z indirme linki:

Nasıl benchmark yapılır?

CPU-Z'de Bench sekmesine gelip alttaki Bench CPU butonun basıp biraz bekleyeceksiniz (Çoklu ve tekli çekirdek testi bitene kadar).
Ondan sonra Bench CPU'nun yanında Sumbit and Compareye basacaksınız. Ondan sonra tarayıcınız açılacak ve bir sayfa çıkacak. İsterseniz onun linkini atabilirsiniz. Hatta öyle daha iyi olur.
bende yapcam ama ne oldunu bilmiyorum iyi mi kötü mü anlamam şuan senin kinden bile bişey anlamadım ne skoru

Attığım resim belli benim, değişmedim. 537.6 puan tekli, 3231.9 puan ise çoklu. Bende de 4.4 GHz ekran görüntüsünde.
2C 2T yapmana rağmen teklide geçememişsin, çokluda ise 3 kat kötü durumdasın. Silikon ve soğutucu kalitesi tamamen.
c_evilol.gif
Silikon çok büyük etken, bronze benim silikon.
Çokluda kötü olmam gerekmiyor mu zaten 🙃

Bilgisayardaki açık her şeyi kapatıp öyle yapın.

Ben başlıyorum. İşlemci i3 10110U.

Alıntıyı görüntüle

CPU-Z indirme linki:

Nasıl benchmark yapılır?

CPU-Z'de Bench sekmesine gelip alttaki Bench CPU butonun basıp biraz bekleyeceksiniz (Çoklu ve tekli çekirdek testi bitene kadar).
Ondan sonra Bench CPU'nun yanında Sumbit and Compareye basacaksınız. Ondan sonra tarayıcınız açılacak ve bir sayfa çıkacak. İsterseniz onun linkini atabilirsiniz. Hatta öyle daha iyi olur.
yükledim açtım şimdi napcam
Screenshot_6.png

1625249645853.png

1600AF 1.3v 3.8ghz ramleri de 3666mhz cl16 yaptım.

Gönül isterdi 4ghz 4.2ghz yapmak ama 3.9ghz'yi 1.41 ile ancak görebiliyorum. :D

Geri