SatisFaction
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,124
Evercool soğutucu ile alabilen var mı?
200Eline sağlık iyimişte kaç stok onu göremedim hemen hüpletilmiş
Sistem gibi bir derdim yok. Sidik yarışına döndü çekildim keyif almadığım işi yapmamDiyene bak hele ya senede 10 20 kasa çıkarıyordun son senelerde 3 e 5 e düşürdün sistem gören cennetlik.
5 Taksit, işlemci ve ssd yükseltip aldım ama ödeme durumunda ödeme alındı diyor inş onaylanır. @Abdullah Hacıgül onaylanır mı acaba kartımdan para çekildi kafamda bi soru işareti kaldı şimdiKart bilgilerini girdiğim zaman taksit sayısı gözükmediği için o arada gitti taksitle alabilen oldu mu
Taksit zaten yapmıyor bildiğim kadarıyla. Sen taksit yapana kadar bu tarz sistemlerde 1000 stok olsa bile biter.Taksit nasıl oluyo kredi mi çekicez![]()
3131. satın alan kişinin eline 3 ay sonra gelir mi hocamBurası Donanım Arşivi bizim hacmimiz devasa sana sadece bir üründen örnek bırakıyorum. Bak dalgana
Alıntıyı görüntüle
Benim. Yıllardır aynı PP zaten.hocam senin pp'yi biliyorum, sana mı ait yoksa bilindik bir kişi mi
Rekabet keyifsiz olmaz sen uğraşmaktan sıkıldın gibi duruyor.Sistem gibi bir derdim yok. Sidik yarışına döndü çekildim keyif almadığım işi yapmam
Sn3000 var o daha iyi hizlarda gibi hocamSSD G3 yapın.