3131 gizli bir mesaj herkes ayağını denk alacakBurası Donanım Arşivi bizim hacmimiz devasa sana sadece bir üründen örnek bırakıyorum. Bak dalgana
Alıntıyı görüntüle
3131 gizli bir mesaj herkes ayağını denk alacakBurası Donanım Arşivi bizim hacmimiz devasa sana sadece bir üründen örnek bırakıyorum. Bak dalgana
Alıntıyı görüntüle
Şuna biraz daha stok açsan nolurBurası Donanım Arşivi bizim hacmimiz devasa sana sadece bir üründen örnek bırakıyorum. Bak dalgana
Alıntıyı görüntüle
sayının anlamı biraz derin olmuşBurası Donanım Arşivi bizim hacmimiz devasa sana sadece bir üründen örnek bırakıyorum. Bak dalgana
Alıntıyı görüntüle
abi kule tipi 12cm ürünün stok hatası mı vardı?Gördün mü baba kimmişneyse vallahi beni artık bu türlü yarışlara dahil etmeyin harbi bazen kırıcı oluyorsunuz.
hocam yılbaşından önce bi tane daha böyle sistem olucak mı 50660-5070 veya denginde amd ekran kartlarıylaGördün mü baba kimmişneyse vallahi beni artık bu türlü yarışlara dahil etmeyin harbi bazen kırıcı oluyorsunuz.
Diyene bak hele ya senede 10 20 kasa çıkarıyordun son senelerde 3 e 5 e düşürdün sistem gören cennetlik.Gördün mü baba kimmişneyse vallahi beni artık bu türlü yarışlara dahil etmeyin harbi bazen kırıcı oluyorsunuz.
Taksit nasıl oluyo kredi mi çekicezKüçük bir taktik vereyim biraz geç oldu ama bir daha bu şekilde yapın. Ödeme kısmında havaleyi seçin daha sonra parayı göndermek için 24 saat vaktiniz var. Kredi kartı vs girmenize gerek yok hızlı ve basit.
ara hocam itopyayı konuş zor ama benceAldım ancak istediklerimi seçmeden seçmeden acaba itopya ya sorsam fiyat farkını ödeyerek İşlemciyi ve ssdyi ddğiştririr mi?
hocam senin pp'yi biliyorum, sana mı ait yoksa bilindik bir kişi miKüçük bir taktik vereyim biraz geç oldu ama bir daha bu şekilde yapın. Ödeme kısmında havaleyi seçin daha sonra parayı göndermek için 24 saat vaktiniz var. Kredi kartı vs girmenize gerek yok hızlı ve basit.