- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,505
güle güle kullanınsoğutucu değiştirip denedim sürekli stok ekledikler sanırım sonuncuyu ben almış olabilirim
güle güle kullanınsoğutucu değiştirip denedim sürekli stok ekledikler sanırım sonuncuyu ben almış olabilirim
Yok aynısı bana da oldu soğutucunun stoğu yokmuş diğer soğutucuya geçenler alabilmiş klasik itopya işteBildirim geldi geldiği gibi videoya girdim videoyu izlemeden girdim direkt kayıtlı karttan sipariş verecektim stok bitti dedi ya 200 stok yok yada birisi toplu şekilde satın aldı başka açıklaması yok
hocam stok yok mu yetişemedik yagüle güle kullanın
Yalan değilde amatörlük bu itopyanın yaptığıYalan 200 stok 5 adet stok koymuslardır
teşekkür ederim bu fiyata çok iyi gerçektengüle güle kullanın
Keşke itopya da diğer firmalarla yarışabilseBir daha da beni bir sistemle yarıştırmayın. Bu sektörü ben oluşturdum (şakasız)
Ben de almadım ya i3 ile devam ben ofiste de Core 2 Duo var geçinip gideriz masraf açmayalım boş yereAlamadım ki almayı denedim stok yok uyarısı verip durdu meğersem stok soğutucu bitmiş değiştirenler alabildi sağlık olsun benim en azından sistemim var umarım olmayanlara gitmiştir on numara sistem
Seni başkalarıyla kıyaslayan sana düşmandır kesin xdBir daha da beni bir sistemle yarıştırmayın. Bu sektörü ben oluşturdum (şakasız)
Stok koydur lütfen gerçekten ihtiyaç için alıyorumBir daha da beni bir sistemle yarıştırmayın. Bu sektörü ben oluşturdum (şakasız)