NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,283
alınır, kupon denk getirirsen daha da beleş olur7500f kullanıyorum hocam alınır mı sence
alınır, kupon denk getirirsen daha da beleş olur7500f kullanıyorum hocam alınır mı sence
Sogutucuyu takabildin mi ustam sen ?Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
bende takmadım valla daha evdeki pcyi kaldıramadım daha korkuyorum bende ne yalan söyliyimBende de aynı soğutucu var. Ama takamadim. Tirnaklar ramlerin uzerine geliyor sanki. Nasil yapacagimi bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sogutucuyu takabildin mi ustam sen ?
güzel laptop ama fiyatını bilmiyorum vallaMerhaba iyi gunler hocam laptoptan anliyanlar cevap yazabilirmi ilk defa alicam kararsizim o yuzden almak acisindan oyun icin alicam pek bilgim yok almisken uzun vadeli kullanicam sunu dusunuyorum iyi midir Alınır mı? bir fikir verirsenizacillll
62 kgüzel laptop ama fiyatını bilmiyorum valla
Valla bende bilmiyorum ya kararsizim ama acele etmem lazimhayır gördüm fiyatınıo kadar eder mi onu bilmiyorum
Takamiyorum ben uymuyor galibabende takmadım valla daha evdeki pcyi kaldıramadım daha korkuyorum bende ne yalan söyliyim![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşAllah.Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
Hocam ramleri xmp yapabildiniz mi ?Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım