DA-FRIDAY SİSTEMİM GELDİ!!

Bende de aynı soğutucu var. Ama takamadim. Tirnaklar ramlerin uzerine geliyor sanki. Nasil yapacagimi bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi hayırlı olsunuzu alırım beyler ama fan niye demonte geldi onu anlamadım
Sogutucuyu takabildin mi ustam sen ?

Bende de aynı soğutucu var. Ama takamadim. Tirnaklar ramlerin uzerine geliyor sanki. Nasil yapacagimi bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sogutucuyu takabildin mi ustam sen ?
bende takmadım valla daha evdeki pcyi kaldıramadım daha korkuyorum bende ne yalan söyliyim 😂😂

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Merhaba iyi gunler hocam laptoptan anliyanlar cevap yazabilirmi ilk defa alicam kararsizim o yuzden almak acisindan oyun icin alicam pek bilgim yok almisken uzun vadeli kullanicam sunu dusunuyorum iyi midir Alınır mı? bir fikir verirsenizacillll

Ekler

• 10609.webp
    10609.webp
    129.8 KB · Hit: 33
  • 10616.webp
    10616.webp
    132.3 KB · Hit: 35
Merhaba iyi gunler hocam laptoptan anliyanlar cevap yazabilirmi ilk defa alicam kararsizim o yuzden almak acisindan oyun icin alicam pek bilgim yok almisken uzun vadeli kullanicam sunu dusunuyorum iyi midir Alınır mı? bir fikir verirsenizacillll
güzel laptop ama fiyatını bilmiyorum valla

Sistem geldi Abdullah kardeşim gerçekten yine güzel bir kampanya hazırladı ama şöyle bir sorunum var alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bios girdim ramleri xmp ile 6000 MHz çıkartmak istedim çünkü 4800 veriyor stok hali biosta. Ama xmp aktif edilince bilgisayar açılmıyor siyah ekran kalıyor ve “memory overclok failed” hatası verip biosa atıyor tekrar. Bios güncelledim hala açılmıyor 6000 MHz ram aldık 4800 de mi kullanacağız :( işlemci ve anakart 6400 mhz destekli yardımlarınızı bekliyorum.

Geri