Neler Yeni

DA-G3 oyun performansı

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
Ben Valorantta 84 gördüm. Undervolt yapmasını da bilmiyorum :/
en kötü bios advanced frequency bölümünden core performance boost'u kapatıp oynarsın ama gereksiz voltajla kullanmak yerine imzamdaki ayarları ryzen master programını indirip deneyebilirsin olmazsa 1.07 1.08v deneye deneye uygun sıcaklıgı bulup yüksek performanstan da eksik kalmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerdiğin bir soğutucu varmı
t6 ultra kasaya sığar sepette 50tl indirimle alabilirsin sesi bi tık fazla gelirse biostan fan hızı düşürülebiliyormus

Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerdiğin bir soğutucu varmı
kısmetse yarın sipariş verip denemesini yapıp test sonuçlarını paylaşacam tereddütün varsa bekle bir süre istersen

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
hacı 9.8 bin e rtx3060 lı sistem varmış gamegaraj da. lakin ekran kartı firmasını ben şahsen ilk defa gördüm. yarın bir gün elimde kalır bir şey olur güvenemedim. DA-G3 de en ucuz rtx evo olamayan 2060 lı sistem. yani alınır sen bakma onlara :D

Sefa..

80+
hacı 9.8 bin e rtx3060 lı sistem varmış gamegaraj da. lakin ekran kartı firmasını ben şahsen ilk defa gördüm. yarın bir gün elimde kalır bir şey olur güvenemedim. DA-G3 de en ucuz rtx evo olamayan 2060 lı sistem. yani alınır sen bakma onlara :D
Sadece ekran kartı değil diğer parçaların markada bilindik değil. Ben da-g3 sipariş ettim en azından parçaların kalite belli

Top Bottom