Neler Yeni

DA-G3 Sistem Kutu Ufak Darbeli

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
Fotoğrafta gözüktüğü gibi ufak bir zedelenme olmuş, karton köpük bulunuyor mu içerisinde bileşenlere zarar gelme ihtimali varsa kutuyu açmadan kargoya mı götürmeliyim ? Kargocu teslimat kodu soracak sanarken asansörden bırakıp gitti, inceleyemedim o yüzden. Ne yapmalıyım, açarsam ve hatalı parça olursa kutu hatasını gördüğüm için problem olabilir mi ?
@Abdullah Hacıgül Hocam sistem için teşekkürler sizce açayım mı ?
IMG_20210804_102604754.jpg

aakif

80+ Bronze
Fotoğrafta gözüktüğü gibi ufak bir zedelenme olmuş, karton köpük bulunuyor mu içerisinde bileşenlere zarar gelme ihtimali varsa kutuyu açmadan kargoya mı götürmeliyim ? Kargocu teslimat kodu soracak sanarken asansörden bırakıp gitti, inceleyemedim o yüzden. Ne yapmalıyım, açarsam ve hatalı parça olursa kutu hatasını gördüğüm için problem olabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Bende vardı karton köpük

Açma tavsiyesi değildir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Hocam taşıma esnasında bunlar normal, bir şey olacağını sanmam. Açarken yine garanti olsun diye video çekerek açarsanız daha iyi olur. Herhangi bir sıkıntı oluştuğunda direkt kanıtınız olur.

Schämell

80+
Karton köpük varsa aç bence bir şey olmaz. Açtıktan sonra buraya yazmayı da unutma. Bu arada nerde oturuyorsun?

ExploiT

80+ Bronze
teslim almışsınız zaten kargonun sorumluluğunda değil artık videoya alarak açın

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Alıntıyı görüntüle
köpük bende vardı. Aynı şeklide bendede ezik vardı ama bunlar çok büyütülecek zararlar değil bence sorun yok açabilirsiniz. Video çekin ne olur ne olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
teslim almışsınız zaten kargonun sorumluluğunda değil artık videoya alarak açın
Hukuki açıdan teslim almış sayılmıyor :D Yani sıkıntı olursa kamera kayıtlarıyla vs. kanıtlarsın ben bunu kargocunun elinden almadım gibisinden. Ama mahkemedir falan 1 yıl boşu boşuna zaman harcarsın :D

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videoya mutlaka çekeceğim zaten, umarım sorun yoktur. UPS Türkiye'nin ne kadar leş bir firma olduğu görmüş bulunduk kutu darbesinden değil iş ahlakından dolayı. Adam asansörden kutuyu çıkarıp koydu suratımı bile görmeden adımı söyleyip gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karton köpük varsa aç bence bir şey olmaz. Açtıktan sonra buraya yazmayı da unutma. Bu arada nerde oturuyorsun?
Adana'da oturuyorum.

Schämell

80+
Videoya mutlaka çekeceğim zaten, umarım sorun yoktur. UPS Türkiye'nin ne kadar leş bir firma olduğu görmüş bulunduk kutu darbesinden değil iş ahlakından dolayı. Adam asansörden kutuyu çıkarıp koydu suratımı bile görmeden adımı söyleyip gitti.

Adana'da oturuyorum.
Kutuyu açtıktan sonra bizi bilgilendirmeyi de unutma.

aakif

80+ Bronze

Adana'da oturuyorum.
cidden kuryeleri garip

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
Yav birde elektronik pos makinesine benzeyen bir şey var kağıt felan yok ona imza atmaya felan çalışıyorsun boş iş
Yok hocam ne imzası adam teslimat kodu bile sormadı ya başkasına verselerdi bilgisayarı ? Ayrıca keşke kağıt olsa ıslak imza benim olmadığı için haklılık payım daha da artardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom