Rgb fanlar benim kasada içeriden değişiyor her seferinde kasanın camını söküp içerden mi değiştiricezKasa rgb fanlarada bi yazılım çözüm bulmak lazım.
He ya rgb yaptım bıraktım yazilimi olsa keşkeRgb fanlar benim kasada içeriden değişiyor her seferinde kasanın camını söküp içerden mi değiştiricez
1,4 voltaj çekiyor neden 60 55 derece oynamak varken 73 75 derecelerde oynayasın ve yaz ayında daha büyük problem 80 ve üzeri çıkar.bendede var sıcaklıklar süper hiçbirşey yapmanıza gerek yok.ekran kartı lol de fan bile açmıyor. god of war sıcaklıkları yüksek ayarlarda 73 derecelerde.bu kadar abartmayın yok voltaj düşürme yok bişey.keyfinize bakın.sanki dünyayı kurtarıyorsunuz.
hangi soğutucuyu aldınız acaba? bende 5600x var da soğutucu almayı düşünüyorumGeldiği gibi kurmadan stok fanı çıkardım, aldığım fanı taktım. İşlemcim 48 derece üstünü görmüyor çok şükür. Ayrıca voltaj düşüklüğünü amd ryzen master programından da yapabiliyorsunuz bios falan kasmanıza gerek yok. 4.2 ghz 1.188 de alıyorum. Hoşuma gitti sistem denk gelse bir tane daha alırdım, nasipse bundan sonra ki sistemi de hediye olarak alacağım yine. Abdullah hocamın eline sağlık.
T6 ultra aldım çok memnunumhangi soğutucuyu aldınız acaba? bende 5600x var da soğutucu almayı düşünüyorum
Harici Hdd soruyorsan ben bağlandım 1tbHarici harddiskim vardı seagate. sanırım içinden çıkarıp dahili hdd olarak kullanılabiliyormuş. G4'teki kasanın özelliklerine baktığımda 2.5" girişi var gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?