Neler Yeni

DA-G4 alanlar bilgisayar gelince yapması gerekenler

waleyard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Çetin
windowslu geldi. bios güncel değildi

waleyard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Çetin
IMG_20220315_212728.jpg
god of war oynuyorum, bu sıcaklık değerleri nasıl? t6 ultra soğutucu aldım henüz takmadım. bu stok hali.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
bios gir f9 dan arama yerini aç core yaz ve core performan boost kapa tekrar arama kısmına PBO yaz çıkan özelliği de kapat. sıcaklık değerlerin düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

son güncelleme,
prime95 testini de başarı ile atlattık 1,188 değer verdim 4.2ghz de stabil bir şekilde çalışıyor. 1,30 dan ryzen master programında 1,27 1,25 seklinde düşürerek cb20 en yüksek değeri alan skoru kaydettim ve bunun 15 üstünü verdin 1,160 stabilse 1,175 verdim diye biliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
bendede var sıcaklıklar süper hiçbirşey yapmanıza gerek yok.ekran kartı lol de fan bile açmıyor. god of war sıcaklıkları yüksek ayarlarda 73 derecelerde.bu kadar abartmayın yok voltaj düşürme yok bişey.keyfinize bakın.sanki dünyayı kurtarıyorsunuz.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
bendede var sıcaklıklar süper hiçbirşey yapmanıza gerek yok.ekran kartı lol de fan bile açmıyor. god of war sıcaklıkları yüksek ayarlarda 73 derecelerde.bu kadar abartmayın yok voltaj düşürme yok bişey.keyfinize bakın.sanki dünyayı kurtarıyorsunuz.
1,4 voltaj çekiyor neden 60 55 derece oynamak varken 73 75 derecelerde oynayasın ve yaz ayında daha büyük problem 80 ve üzeri çıkar.
3 4 saatinizi ayırarak stabil hala getire bilirsiniz

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Geldiği gibi kurmadan stok fanı çıkardım, aldığım fanı taktım. İşlemcim 48 derece üstünü görmüyor çok şükür. Ayrıca voltaj düşüklüğünü amd ryzen master programından da yapabiliyorsunuz bios falan kasmanıza gerek yok. 4.2 ghz 1.188 de alıyorum. Hoşuma gitti sistem denk gelse bir tane daha alırdım, nasipse bundan sonra ki sistemi de hediye olarak alacağım yine. Abdullah hocamın eline sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Büyükyıldız
Geldiği gibi kurmadan stok fanı çıkardım, aldığım fanı taktım. İşlemcim 48 derece üstünü görmüyor çok şükür. Ayrıca voltaj düşüklüğünü amd ryzen master programından da yapabiliyorsunuz bios falan kasmanıza gerek yok. 4.2 ghz 1.188 de alıyorum. Hoşuma gitti sistem denk gelse bir tane daha alırdım, nasipse bundan sonra ki sistemi de hediye olarak alacağım yine. Abdullah hocamın eline sağlık.
hangi soğutucuyu aldınız acaba? bende 5600x var da soğutucu almayı düşünüyorum

waleyard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Çetin
Harici harddiskim vardı seagate. sanırım içinden çıkarıp dahili hdd olarak kullanılabiliyormuş. G4'teki kasanın özelliklerine baktığımda 2.5" girişi var gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
hangi soğutucuyu aldınız acaba? bende 5600x var da soğutucu almayı düşünüyorum
T6 ultra aldım çok memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harici harddiskim vardı seagate. sanırım içinden çıkarıp dahili hdd olarak kullanılabiliyormuş. G4'teki kasanın özelliklerine baktığımda 2.5" girişi var gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Harici Hdd soruyorsan ben bağlandım 1tb

waleyard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Çetin
evet harici harddisk. içinden harddiskin kendini çıkarıp kasaya takmayı diyorum. ekstra bir aparat ya da kablo gerekiyor mu?

mstcnt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mesut Can
ben de t6 aldım gelsin direkt deneyeceğim. Ryzen master programından yapılan ayarların geçerli olması için programın hep açık olması mı gerekiyor biosdan ayar yapmak daha sağlıklı değil mi arkadaşlar? ve nasıl yapılır bu konuyla alakalı video önerebilcek var mı acaba

Top Bottom