Hocam bende tüm ciddiyetim ile cevaplıyorum, dayak yiyenleri bile gördüm benim için sıkıntı yok keşke öyle bi imkanım olsa ,al satçıdan önce sen alsanCiddi bir şey sorucagim olurda geç kaldım yetisemedim falan siz sirada önde olursanız sanki birbirimizi tanıyormus gibi yapıp arkanızdan sıra falan verebilir misiniz
EğerValla şuan Ataşehir'e geldim Pendikden ,sabah burdan geçicem 7 gibi 3 saatte olsa beklerim ihtiyacım var tam kullanmalık .
1660 Super sistemi 9.5 k ya anlaştım monitör dahil. Ordan Karşıya Geçip O sistemi alcam .
Monitörü g4 Sistemi alırsam ona kullanıp kasayı satıcam.
Ben alamadimben yarın arkadaşımın yanında beylikdüzüne gidicem. Alamayan varsa onun için alabilirim.
Tessekur ederimHocam bende tüm ciddiyetim ile cevaplıyorum, dayak yiyenleri bile gördüm benim için sıkıntı yok keşke öyle bi imkanım olsa ,al satçıdan önce sen alsan
Valla babamla gidiyorum saat 6 da cikicam muhtemel 7:30 da ordayımTaksiyle 5 dk da ordayım erken gelsen beraber bekleriz
Siz nereden geliyorsunuzTaksiyle 5 dk da ordayım erken gelsen beraber bekleriz
Ataşehirdeyim ben 3 km felan banaTessekur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla babamla gidiyorum saat 6 da cikicam muhtemel 7:30 da ordayım
Siz nereden geliyorsunuz
Knk 6 saat erken 6 gibi gidersen 4 saat güzelRakiplerime başarılar ankarada pazar gece 4 de gidicem
Alamazsınız o zamanSiz napiyonuz sabah 4 de gitmek ne ben ve arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz da 9:30 da falan gideriz
inat ettim ayar oldum aç yamyam gibi alıp satıyorlar sinirlerimi oynatacaktım gidicem gece 4 de kapının önüne oturcam arkadaşlaKnk 6 saat erken 6 gibi gidersen 4 saat güzel
Sıraİtopya 10' da açılıyor zaten?
İstanbul da olsam aynısını yapıcam sakam yokAlamazsınız o zaman
inat ettim ayar oldum aç yamyam gibi alıp satıyorlar sinirlerimi oynatacaktım gidicem gece 4 de kapının önüne oturcam arkadaşla