José Mourinho
80+ Silver
Fiyat farkı çok önemli değil. Sadece hangisi daha iyidir (Sistemi alırken yanına ekstra olarak eklenen monitörlerden kast ediyorum)
Bir sistem linkini atar mısın telefondayım bulamadımFiyat farkı çok önemli değil. Sadece hangisi daha iyidir (Sistemi alırken yanına ekstra olarak eklenen monitörlerden kast ediyorum)
Bakayim hangi monitörler varmış yanındaBir sistem linkini atar mısın telefondayım bulamadım
Bir sistem linkini atar mısın telefondayım bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakayim hangi monitörler varmış yanında
Hocam bir şey soracam peki siz bunu aldınız mı alıcak mısınız. 19k çok pahalı değil mi sşstem içinITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
pahalı alınmazITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Hocam ne önerirsiniz peki (bütçem 16k + )pahalı alınmaz
monit dahil mi dün 15kya 3060tiylı sistem satıldı kampanya beklemek daha güzel görünüyorHocam ne önerirsiniz peki (bütçem 16k + )
Çok pahalı değil miITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bencede bunu almak daha iyi.monit dahil mi dün 15kya 3060tiylı sistem satıldı kampanya beklemek daha güzel görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fiyat farkı çok önemli değil. Sadece hangisi daha iyidir (Sistemi alırken yanına ekstra olarak eklenen monitörlerden kast ediyorum)
Peki soğutucu ve monitör olarak ne önerirsin. Hem çok yakın deposu babamın iş yerinin ordaBu varken o fiyata o pc alınmazSinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben dün LG 24gn600-b aldım mediamarktdan çok memnunum şu an tavsiye ederim çok araştırmıştımPeki soğutucu ve monitör olarak ne önerirsin. Hem çok yakın deposu babamın iş yerinin orda