E hocam en baş dedim sana sorun ekran kartında olmayabilir işlemci fanın da olabilir diye aynı şekilde kasa fanları da olabilir tüm kasa fanlarını durdurup denedin mi neyde diyeİtopyada değişim isteğini siteden nasıl yapabilirim?
Edit: oyun açık değilken bile hafif cızırtı geliyor
İşlemcilerde coil whine sorunu olmuyor diye biliyorum. Fan sesi değil bu bobinlerden geliyor.E hocam en baş dedim sana sorun ekran kartında olmayabilir işlemci fanın da olabilir diye aynı şekilde kasa fanları da olabilir tüm kasa fanlarını durdurup denedin mi neyde diye
Coin whine olan hiçbir ürün garantiye gitmez gitse bile bir şey yapmazlarBenim 7700XT de de ufak coil whine var, ama şükür ki rahatsız etmiyor ve sadece yük altında hafif bir cızırtı yapıyor. Oyun oynarken vs duymuyorum bile. Ses sizi rahatsız etmiyorsa göz ardı edilebilir.
Özellikle yeni çıkan ekran kartlarının çoğunda coil whine var malesef. Ülkemizde para kolay kazanılmadığı için ve verdiğimiz parada biraz fazla olunca hiçbir sorunu olsun istemiyoruz doğal olarak, ama durum bu. Coil whine kartın performansına etki etmez, ama sesi yüksekse sesi rahatsız eder haliyle. Dediğim gibi oyun oynarken falan sizi rahatsız etmiyorsa göz ardı edebilirsiniz, ama rahatsız ediyorsa garantiye gönderin derim.
Yani coil whine sesi aşırı yüksek olan ürünlerde ilgileniyorlar diye biliyorum ama yanlış ta biliyor olabilirim.Coin whine olan hiçbir ürün garantiye gitmez gitse bile bir şey yapmazlar
Yok dostum mlsf keşke dediğin gibi olsa ama ilgilenmiyorlarYani coil whine sesi aşırı yüksek olan ürünlerde ilgileniyorlar diye biliyorum ama yanlış ta biliyor olabilirim.
Kanka ekran kartı coil whine nedir araştırmanı öneriyorum. Sorun yok kısmet işi.Oyun oynarken geliyor ses. Diğer G9 alanlarda var mı acaba yoksa benim şansıma mı ona göre değiştirmeye göndermeyi planlıyorum.
Belli desibeli geçiyorsa değişim hakkı doğuyor hocamYok dostum mlsf keşke dediğin gibi olsa ama ilgilenmiyorlar
dostum şans,nasip artık adına ne diyorsak işte ondan. ben de DA-G9 aldım ama bende de kasada problem var mesela. ekran kartına DP taktığımda kasaya temas ediyor tam oturmuyor DP kablosu o yüzden de ekran kartını vidasız şekilde kullanıyorum.Da G9 alan o kadar kişiden hiçbiri bir şey yazmıyor sadece bende mi var yani 800 sistem satıldı. Başka alanlarda bende de var veya yok derse ona göre değişime göndermeyi planlıyorum.
Bende de var diye yazdım ya arkadaş aldı ondada varDa G9 alan o kadar kişiden hiçbiri bir şey yazmıyor sadece bende mi var yani 800 sistem satıldı. Başka alanlarda bende de var veya yok derse ona göre değişime göndermeyi planlıyorum.