Neler Yeni

DA-G9- Fırsatçıları iş başında

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Bıkmadınız şöyle kindar post açmaktan alabilen alır ister kullanır ister satar neyin kafası bu. Bir şekilde sarı sitedekileri kollamak da usta olduğunuz kadar almaya uğraşsanız belkide alırsınız 😂

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Hocam ekran kartının soğutması diğer kartlara göre iyi olmayabilir. Sistemi satan yok, Dikkat edersen. Çoğu kişi ondan satıyor. Bence videoda stok işlemciden kaynaklı ısısının bu kadar çok olduğunu düşünüyorum. Bende satın aldım. Bende satmak isterim ama şuan satmayı düşünmüyorum kasa fan sayısını ve işlemci fanını değiştireceğim. Deneyeceğim yani.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
FurkanJ
Hocam ekran kartının soğutması diğer kartlara göre iyi olmayabilir. Sistemi satan yok, Dikkat edersen. Çoğu kişi ondan satıyor. Bence videoda stok işlemciden kaynaklı ısısının bu kadar çok olduğunu düşünüyorum. Bende satın aldım. Bende satmak isterim ama şuan satmayı düşünmüyorum kasa fan sayısını ve işlemci fanını değiştireceğim. Deneyeceğim yani.
saydıgim kadariyla 18 tane vardi hocam komple sistem satan fiyatın üstüne 3-5 -10 yazan

ConquerorXIV

80+ Gold
xx.png

yuuh be oha be buna şimdi ticaret diyen var

ConquerorXIV

80+ Gold

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Bu neyi değiştirir? sen hızlı olsaydın hocam. Belli ki adamında ihtiyacı varmış ki sistemi almış upgrade ediyor.
Boş post yapmak varken niye almaya uğraşsın parası yok demekki böyle keyifleniyorlar.

ConquerorXIV

80+ Gold
en azından sistemi toplasın bi kule tipi taksın bir şey yapsınlar bu kadar vasıfsızlık olmaz uzun zamandır tutuyorum kendimi ama yeter artık

neyse boşver ya boşuna tartışmaya gerek yok kapatalım konuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
FurkanJ
Boş post yapmak varken niye almaya uğraşsın parası yok demekki böyle keyifleniyorlar.
Muhasebemi falan mi tutuyorsun bilmeden etmeden atıp tutuyorsun anlamadım , bankacımısın hesaplarımı falan mı biliyorsun nedir yani ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom