Cevizli sucuk
80+ Bronze
Ulan ben dün bütün gün baktım nasıl aldın 1660 lı
Bende ocak ayında gaming gen'den pc aldım. 20 saatte elime geldi 0 sıkıntılıydı. Memnun kaldım fakat son dönemde çok şikayet gördüm.Teşekkür ederim dostum. Çok kötü yorum vardı firma ile ilgili, bunun hakkında konum var kargo sürecine kadar gelince ayrıntılı olarak yazıcam. Takip etmek isterseniz beklerim
Driverleri sen kurarsın Windows kurulduktan sonra yapılacak bir iş o.Arkadaşlar çok şükür ilk pcimi alıyorum biraz araştırdım sordum iyi bi pc imiş DA-GT1 bikaç sorum olucak. Pc geldiğinde bios tur ekran kartıdır driverleri güncelmi olucak, onun dışında windows kurulumu gelicek. Bios güncellemesini yapmak için illa boş flash bellekmi lazımdır. Biosu güncelleştirmeden windowsu kurarsam (kurulu değilse) sıkıntı olurmu. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Son stoğu aldım sanırım bende siparişi verdikten 2 dk sonra baktım bitmiş stok.Ulan ben dün bütün gün baktım nasıl aldın 1660 lı
Tamamdır bilgi için sağolDriverleri sen kurarsın Windows kurulduktan sonra yapılacak bir iş o.
BIOS olarak en günceli gelmez ama çok eski bir sürüm gelmez tahminimce. En günceli olsun dersen Asus anakartlarda internetten en güncel BIOSu indirip kur seçeneği var oradan direkt yaparsın.
Dostum sistem elime ulaştı sorunsuz bilgin olsun.Rehber yazdıktan sonra mesaj olarak beni de etiketlenirsen çok sevinirim.
Windows 11'e şuanda geçmek pekte mantıklı değil. Bios güncellemesi yapabilirsiniz, neden korktunuz anlamadım? 2. olarakta, YouTube'da Windows kurma videolarına bakarsan bulursun. Aynı işlemleri uygulaman yeterli tahminimce.Arkadaşlar selam, konu açıp kirlilik yapmamak adına burada sormak istedim. Sahibinden özür dilerim öncelikle.
-Benimde bilgisayarım dün akşam geldi, bios güncellemesi yapmaya korktum açıkçası onu yapmak için aradayım.
-İkinci olarak Windows 10 pro yüklü ben bunu hem home yapmak hemde USB ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Biosta nereyi seçmem gerektiğini bulamadım. Yapan yada nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
-Key satın almayı düşündüm ama gerekli mi emin değilim, Windows 11e geçmek mantıklı olur mu oda aklımda soru işareti
Çok uzun süredir dizüstü kullanıyorum, bir anda masaüstü geçtiğim için kendimi çok yabancı hissettim ahah ondan korkuyorum dedim. Windows kurmayı güncel ISO indirip öyle kuracağım, sadece bios üstünden nasıl yapacağımı bulmam gerekWindows 11'e şuanda geçmek pekte mantıklı değil. Bios güncellemesi yapabilirsiniz, neden korktunuz anlamadım? 2. olarakta, YouTube'da Windows kurma videolarına bakarsan bulursun. Aynı işlemleri uygulaman yeterli tahminimce.
YouTube yazabilirsin, FreeDos PC Windows kurma diye, tonlarca video çıkar.Çok uzun süredir dizüstü kullanıyorum, bir anda masaüstü geçtiğim için kendimi çok yabancı hissettim ahah ondan korkuyorum dedim. Windows kurmayı güncel ISO indirip öyle kuracağım, sadece bios üstünden nasıl yapacağımı bulmam gerek
Niye home geçmek istiyosunuzki pro en iyisiArkadaşlar selam, konu açıp kirlilik yapmamak adına burada sormak istedim. Sahibinden özür dilerim öncelikle.
-Benimde bilgisayarım dün akşam geldi, bios güncellemesi yapmaya korktum açıkçası onu yapmak için aradayım.
-İkinci olarak Windows 10 pro yüklü ben bunu hem home yapmak hemde USB ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Biosta nereyi seçmem gerektiğini bulamadım. Yapan yada nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
-Key satın almayı düşündüm ama gerekli mi emin değilim, Windows 11e geçmek mantıklı olur mu oda aklımda soru işareti
Home daha basit proya nazaran diye biliyorum bu yüzdenNiye home geçmek istiyosunuzki pro en iyisi
Pro daha iyi win 11 daha beta sakin gecme bios guncellemeye artik korkamayin arkadaşlar pc yanmazHome daha basit proya nazaran diye biliyorum bu yüzden
Ilk defa böyle bisi duydum pro kullanın siz yeni çıkan sistemimi aldinizHome daha basit proya nazaran diye biliyorum bu yüzden