Neler Yeni

DA-GT1 Alıyorum bilgi lazım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Teşekkür ederim dostum. Çok kötü yorum vardı firma ile ilgili, bunun hakkında konum var kargo sürecine kadar gelince ayrıntılı olarak yazıcam. Takip etmek isterseniz beklerim
Bende ocak ayında gaming gen'den pc aldım. 20 saatte elime geldi 0 sıkıntılıydı. Memnun kaldım fakat son dönemde çok şikayet gördüm.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar çok şükür ilk pcimi alıyorum biraz araştırdım sordum iyi bi pc imiş DA-GT1 bikaç sorum olucak. Pc geldiğinde bios tur ekran kartıdır driverleri güncelmi olucak, onun dışında windows kurulumu gelicek. Bios güncellemesini yapmak için illa boş flash bellekmi lazımdır. Biosu güncelleştirmeden windowsu kurarsam (kurulu değilse) sıkıntı olurmu. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum :)
Driverleri sen kurarsın Windows kurulduktan sonra yapılacak bir iş o.

BIOS olarak en günceli gelmez ama çok eski bir sürüm gelmez tahminimce. En günceli olsun dersen Asus anakartlarda internetten en güncel BIOSu indirip kur seçeneği var oradan direkt yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak KASARCIOĞLU
Ulan ben dün bütün gün baktım nasıl aldın 1660 lı
Son stoğu aldım sanırım bende 😅 siparişi verdikten 2 dk sonra baktım bitmiş stok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverleri sen kurarsın Windows kurulduktan sonra yapılacak bir iş o.

BIOS olarak en günceli gelmez ama çok eski bir sürüm gelmez tahminimce. En günceli olsun dersen Asus anakartlarda internetten en güncel BIOSu indirip kur seçeneği var oradan direkt yaparsın.
Tamamdır bilgi için sağol😊❤️

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Arkadaşlar selam, konu açıp kirlilik yapmamak adına burada sormak istedim. Sahibinden özür dilerim öncelikle.
-Benimde bilgisayarım dün akşam geldi, bios güncellemesi yapmaya korktum açıkçası onu yapmak için aradayım.
-İkinci olarak Windows 10 pro yüklü ben bunu hem home yapmak hemde USB ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Biosta nereyi seçmem gerektiğini bulamadım. Yapan yada nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
-Key satın almayı düşündüm ama gerekli mi emin değilim, Windows 11e geçmek mantıklı olur mu oda aklımda soru işareti

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar selam, konu açıp kirlilik yapmamak adına burada sormak istedim. Sahibinden özür dilerim öncelikle.
-Benimde bilgisayarım dün akşam geldi, bios güncellemesi yapmaya korktum açıkçası onu yapmak için aradayım.
-İkinci olarak Windows 10 pro yüklü ben bunu hem home yapmak hemde USB ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Biosta nereyi seçmem gerektiğini bulamadım. Yapan yada nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
-Key satın almayı düşündüm ama gerekli mi emin değilim, Windows 11e geçmek mantıklı olur mu oda aklımda soru işareti
Windows 11'e şuanda geçmek pekte mantıklı değil. Bios güncellemesi yapabilirsiniz, neden korktunuz anlamadım? 2. olarakta, YouTube'da Windows kurma videolarına bakarsan bulursun. Aynı işlemleri uygulaman yeterli tahminimce.

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Windows 11'e şuanda geçmek pekte mantıklı değil. Bios güncellemesi yapabilirsiniz, neden korktunuz anlamadım? 2. olarakta, YouTube'da Windows kurma videolarına bakarsan bulursun. Aynı işlemleri uygulaman yeterli tahminimce.
Çok uzun süredir dizüstü kullanıyorum, bir anda masaüstü geçtiğim için kendimi çok yabancı hissettim ahah ondan korkuyorum dedim. Windows kurmayı güncel ISO indirip öyle kuracağım, sadece bios üstünden nasıl yapacağımı bulmam gerek

HoYeon Jung

80+ Gold
Çok uzun süredir dizüstü kullanıyorum, bir anda masaüstü geçtiğim için kendimi çok yabancı hissettim ahah ondan korkuyorum dedim. Windows kurmayı güncel ISO indirip öyle kuracağım, sadece bios üstünden nasıl yapacağımı bulmam gerek
YouTube yazabilirsin, FreeDos PC Windows kurma diye, tonlarca video çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
Niye home geçmek istiyosunuzki pro en iyisi🤔

Top Bottom