Neler Yeni

DA-GT1 Alıyorum bilgi lazım

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Yüksek ihtimalle güncel gelir ama gelmese bile siz elle güncellersiniz , zor değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
Üzgünüm, hiç tecrübem yok, bu yüzden üstüne düşüyor ve endişeleniyorum
Hiç endişelenmeye gerek yok
Ekran kartını takip kabloları düzgün bir şekilde power tuşuna basin
Windows 10 kurulu gelmiyor mu o pc ye pro iyi gider zaten
Geforce experince indirin ekran kartını güncelleyin devam edin .
Keyfini çıkarın

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Hiç endişelenmeye gerek yok
Ekran kartını takip kabloları düzgün bir şekilde power tuşuna basin
Windows 10 kurulu gelmiyor mu o pc ye pro iyi gider zaten
Geforce experince indirin ekran kartını güncelleyin devam edin .
Keyfini çıkarın
Pro kurulu aynen onda problem yok ama lisans etkinleştirme olayı var ya, temiz kurulum yapayım demiştim, sanırım internetten OEM kodlarından alıp devam edeceğim. Bişey sormak istiyorum tamamen cahillik ile alakalı, Windows sıfırladığım da oc ayarlarım gider mi, hiç değiştirmedim geldiği gibi duruyor ama en nihayetinde satın aldığımız yerden ayarlı geliyor ya o aklıma takıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
Pro kurulu aynen onda problem yok ama lisans etkinleştirme olayı var ya, temiz kurulum yapayım demiştim, sanırım internetten OEM kodlarından alıp devam edeceğim. Bişey sormak istiyorum tamamen cahillik ile alakalı, Windows sıfırladığım da oc ayarlarım gider mi, hiç değiştirmedim geldiği gibi duruyor ama en nihayetinde satın aldığımız yerden ayarlı geliyor ya o aklıma takıldı
Hocam zaten niye temiz kurulum yapıyorsunuz onu anlamadim zaten sıfır bilgisayar , cmd den de etkinleştirebilirsiniz .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten niye temiz kurulum yapıyorsunuz onu anlamadim zaten sıfır bilgisayar , cmd den de etkinleştirebilirsiniz .
Siz bios sadece ram mhz sini yükseltin yeterli olacaktır onunda youtubede baya bir videosu var

Siz bios sadece ram mhz sini yükseltin yeterli olacaktır onunda youtubede baya bir videosu var
Ben bunu kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Tum ayarlar giderde forumun en etkileşimli konularda olanlarda win 10 etkinlestirme var oem key almayin onlar gercek oem degil

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Tum ayarlar giderde forumun en etkileşimli konularda olanlarda win 10 etkinlestirme var oem key almayin onlar gercek oem degil
Akşamına yaptım onu, bir konu vardı baya geniş kapsamlı bir rehber oradan hallettim. Teşekkür ederim

Top Bottom