Neler Yeni

Çözüldü✓ DA GT2 AMD ekran kartinin fanlari dönmüyor

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Sistem dun elime ulasti kurulumunu vesaire yaptim gece windows 11e gecirttim bios driver falan kurulu ama ekran kartinin fanlari dönmüyor ve kasanin üstünde bir isik var fotograf ekleyecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem dun elime ulasti kurulumunu vesaire yaptim gece windows 11e gecirttim bios driver falan kurulu ama ekran kartinin fanlari dönmüyor ve kasanin üstünde bir isik var fotograf ekleyecegim
Fotograf eklenmiyor cok buyuk diyor ama normal bir fotograf ekleyemedim power tusunun yaninda ampul var tamam o ekran icin onun altinda bir sey daha var onu cozemedim kirmizi yanip yanip sönüyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius

Fotograf eklenmiyor cok buyuk diyor ama normal bir fotograf ekleyemedim power tusunun yaninda ampul var tamam o ekran icin onun altinda bir sey daha var onu cozemedim kirmizi yanip yanip sönüyor
o ışık hdd ssd gibi sürücülerin ışığıdır yanındaki logodanda görmen lazımdı anakart üstünde hdd led yazan bir yer olması lazım çıkartırsan söner msi afterburnerdan da fanların % sine bakarsın belli bir ısıya gelmeden fanlar dönmez genel olarak

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o ışık hdd ssd gibi sürücülerin ışığıdır yanındaki logodanda görmen lazımdı anakart üstünde hdd led yazan bir yer olması lazım çıkartırsan söner msi afterburnerdan da fanların % sine bakarsın belli bir ısıya gelmeden fanlar dönmez genel olarak
Ben de surekli yaniyor degil ama yanip yanip sonuyor

Bir sorun mu var demek yani

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius

Bir sorun mu var demek yani
hocam sorun yok merak etmeyin yanması normal söndürmek istiyorsanız hdd led yazan şeyi sökmeniz yeterli diyorum size

Top Bottom