anonim0101
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
beyler her zaman bi sistem hayalim olmuştu ailemi zar zor ikna edip bugün parayı ayarladım ve maalesef aldığım mesaj
(
beyler her zaman bi sistem hayalim olmuştu ailemi zar zor ikna edip bugün parayı ayarladım ve maalesef aldığım mesaj(Alıntıyı görüntüle
öyle. böyle bi fiyata böyle bi sistem bi daha çok zor gibiSıkma canını sağlık olsun, daha iyilerini bulursun inşallah diyeceğim de Abdullah abiden daha iyi sistem çıkaran yok.
Hocam Abdullah abi bir daha çıkarır bu son değil yaöyle. böyle bi fiyata böyle bi sistem bi daha çok zor gibi
kanka genelde hangi aralıklarla çıkarıyo bilgin var mıHocam Abdullah abi bir daha çıkarır bu son değil ya
1 aya bir çıkıyor.İstisnalar olabiliyorkanka genelde hangi aralıklarla çıkarıyo bilgin var mı
Abdullah abi kadar olmasa da onunkilerde iyiPC hocası takip edin yakın zamanda çıkacak
Hocam alsatcilardan belki11k ya bulursun veya PC hocasını beklersinBenimde iyi pcm olucak sandım ama malesef bende kaçırdım bu sistemizar zor ikna etmiştim şuanda yıkıldım bildiğin of ya birdaha bu fiyata böyle sistem gelmez gibi bütçem de tam 10k dı of ya
dediğim gibi bütçem maksimum 10.000tl ve PC hocasının sistemi giriş seviye sistem olucak büyük ihtimal ile rx 6500xt ve o kartı pek sevmiyorumHocam alsatcilardan belki11k ya bulursun veya PC hocasını beklersin
Hocam size göre sistem beklerseniz gelir fakat beklerken fiyatlar artarmi aynımı kalır bilmiyorum (bence aynı civarlarda kalirda kesim bir şey diyemem)dediğim gibi bütçem maksimum 10.000tl ve PC hocasının sistemi giriş seviye sistem olucak büyük ihtimal ile rx 6500xt ve o kartı pek sevmiyorum