Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,379
6500 XT 3.300'e düşüyor ara sıra. Onu almak varken neden 300 TL tasarruf için 1650 almalıyız? O daha mantıklı olmaz mı?
şuan yok dostum öyle bir indirim ve nvdia tercih etmek isteyenler için bu gayet güzel tercih6500 XT 3.300'e düşüyor ara sıra. Onu almak varken neden 300 TL tasarruf için 1650 almalıyız? O daha mantıklı olmaz mı?
Ama kafamız bir güzellB450 alınmaz bu arada hepsi burada sponsorluğu için atmış ama saçma bir ürün o fiyata bu var
![]()
MSI B450M-A Pro Max Anakart 4133 MHz(Oc) DDR4 Soket AM4 Micro ATX AMD Fiyatı - Trendyol
B450m-a Pro Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 4133(OC)mhz Matx Gaming (OYUNCU) Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
Abdullah bey şu yorumuna cevap verdiginiz arkadaş kafamı çok karıştırdı biraz acemiyim. Athlon 3000 amd işlemci almıstım ufak caplı bir pc topluyorum bu anakart iyi midir uyar mı siz al derseniz direk alacagım.Kendi ağzın ile yalan konuştuğunu itiraf ettiğin için teşekkürler.
Konu 449 TL'lik ürün hakkında yapılan yorumların.
1- B450M A Pro Max'ın daha iyi olduğunu söyledin hayır B450 Dragon daha başarılı
2- B450 Alınmaz bu fiyata senin selamını bile almazlar.
3- "Hepsiburada sponsoru için atmış" 449 TL'ye piyasanın en F/P ürününü paylaştığım için özür dilerim.
Kısacası ne kadar insanların vaktini çalan bir toxic olduğunu görmeni istedim şimdi üç ay tatile çık kafanı topla.
Direkt verdiğim linke gidip ürünü al güle güle kullan.Asus B450M-Dragon Amd B450 DDR4 4400 (OC) MHz Am4 mAtx Anakart alınır mı arkadaslar a320 alacaktım 400 TL ye bu iyi midir . atlonn 3000 anakart kullanacagım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abdullah bey şu yorumuna cevap verdiginiz arkadaş kafamı çok karıştırdı biraz acemiyim. Athlon 3000 amd işlemci almıstım ufak caplı bir pc topluyorum bu anakart iyi midir uyar mı siz al derseniz direk alacagım.
Yarıldım ya2- B450 Alınmaz bu fiyata senin selamını bile almazlar.
TeşekkürlerDirekt verdiğim linke gidip ürünü al güle güle kullan.
cookies, ki anormal bir şey de değil
Bir şey demedim ki zatencookies, ki anormal bir şey de değil