Christian Grey
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
Düzgün konuş çocuk yok karşındatükenen bir ürün ve saçma bir yorum atmışsın akıllı bıdık
Ayrıca akakçe üzerinden bakıyorum tükenmediğini gösteriyor ama tükenmiş
Düzgün konuş çocuk yok karşındatükenen bir ürün ve saçma bir yorum atmışsın akıllı bıdık
dalgasında arkadaş heraldeSon zamanlar da okuduğum en anlamsız boş yorum.
Ayrıca link olarak verdiği pahalı ürünün de benim paylaştığım üründen daha iyi olmaması sorunsalıSon zamanlar da okuduğum en anlamsız boş yorum.
aralarında 200 lira fark varB450 alınmaz bu arada hepsi burada sponsorluğu için atmış ama saçma bir ürün o fiyata bu var
![]()
MSI B450M-A Pro Max Anakart 4133 MHz(Oc) DDR4 Soket AM4 Micro ATX AMD Fiyatı - Trendyol
MSI B450m-a Pro Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 4133(OC)mhz Matx Gaming (OYUNCU) Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu an en ucuzu satıcı HEPSİBURADA
Evet evet stokta değilmiş akakçeden stokta gözüküyoraralarında 200 lira fark var![]()
o kadar bilen bir arkadaşa büyük birisine benziyorsun ya hani içine girip bakar ve sponsor falan saçma yorum yapıyorsun ya cidden biraz düşünEvet evet stokta değilmiş akakçeden stokta gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
EywÖyle aşırı bir fark yok ya, kartın gücü zaten belli o yüzden bellek çok kısıtlamıyor.
B450m a pro max daha iyi bir anakart 60TL katıp almak daha mantıklı olurduo kadar bilen bir arkadaşa büyük birisine benziyorsun ya hani içine girip bakar ve sponsor falan saçma yorum yapıyorsun ya cidden biraz düşün
Kendi ağzın ile yalan konuştuğunu itiraf ettiğin için teşekkürler.B450m a pro max daha iyi bir anakart 60TL katıp almak daha mantıklı olurdu
Akakçe üzerinden stokta olduğu gözüktüğü için direk attım stoğuna bakmadım ama evet şuan alınabilecek en mantıklı anakart B450m Dragon çünkü attığım linkteki anakart stokta değil
Ki o şekilde hitap edemezsin