Kurapikki
80+ Bronze
Klasik AMD yazılım sorunu yaşıyorsun gibi. Bilinen kesin bir çözümü yok benim bildiğim kanka.Rx6600 :/
Eski bir rx6600 driver yüklemeyi deneyebilirsin sıkıntısız olanlardanAlıntıyı görüntüleArkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?
BİOS güncelle. RAM'lerinizin XMP'si açıksa örnek vereyim 1 de çalışıyorsa 2 ye alın ya da 2 de çalışıyorsa 1'e alın.Alıntıyı görüntüleArkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?
BİOS güncelle. RAM'lerinizin XMP'si açıksa örnek vereyim 1 de çalışıyorsa 2 ye alın ya da 2 de çalışıyorsa 1'e alın.
Nvidia bunlar yaşanmıyor diye daha pahalı
Nvidia bunlar yaşanmıyor diye daha pahalı
Ekran kartımda bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?Eski bir rx6600 driver yüklemeyi deneyebilirsin sıkıntısız olanlardan
Problemin ekran kartındandan değilde yazılımsal ya da donanımsal uyuşmazlık sorunudur.Anladım teşekkür ederim dostlar
Ekran kartımda bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Bende de epic gamesin şu son verdiği oyun supraland'de aynısı oluyor sürekli ve mouse kullanılmıyor yeniden açmak durumunda kalıyorum başka hiçbir şeyde olmuyor.Alıntıyı görüntüleArkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?
driver güncel ise önceki sürümleri dene ama değil ise güncelle kankaAlıntıyı görüntüleArkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?
sanmıyorum dediğimi deneyin en kötü teknik servis ile iletişime geçersiniz fatura vs olduğu sürece çözülmeyecek şey değilher şey en güncelde. Sanırım şanssız bir insan olduğum için sorunlu ürünler geldi sistem içerisinde.
Molecule ile iletişime geç aldığın hatayı anlat.her şey en güncelde. Sanırım şanssız bir insan olduğum için sorunlu ürünler geldi sistem içerisinde.
evet bende onu deneyeceğim ama ***** herifler garanti belgesini yollamamış aşırı sinirim bozuldu yarın büyük ihtimal tüketici haklarına başvuracağım.sanmıyorum dediğimi deneyin en kötü teknik servis ile iletişime geçersiniz fatura vs olduğu sürece çözülmeyecek şey değil
Çokta iletişime geçilebilecek insanlar değil be kanka. Seni şuna aktarıyorum diyip aktaramıyorlar felan yani.Molecule ile iletişime geç aldığın hatayı anlat.