Neler Yeni

DA-M1 sistem hata alıyorum yardım lazım

Kurapikki

80+ Bronze
1655826044956.png
Arkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?
Eski bir rx6600 driver yüklemeyi deneyebilirsin sıkıntısız olanlardan

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar r6,valo gibi oyunlarda denedim sistemi açıkcası Stardewde server kurmaya girince sürekli bu hatayı alıyorum neden acaba? Sürücüyü tekrardan güncelleştirmeyi denedim bir şey değişmedi.Aynı şekilde de valo ve r6 da nedensizce 0.5 saniyelik fps drop yiyorum ne yapmalıyım?
BİOS güncelle. RAM'lerinizin XMP'si açıksa örnek vereyim 1 de çalışıyorsa 2 ye alın ya da 2 de çalışıyorsa 1'e alın.

Kurapikki

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim dostlar
BİOS güncelle. RAM'lerinizin XMP'si açıksa örnek vereyim 1 de çalışıyorsa 2 ye alın ya da 2 de çalışıyorsa 1'e alın.
Nvidia bunlar yaşanmıyor diye daha pahalı
Nvidia bunlar yaşanmıyor diye daha pahalı
Eski bir rx6600 driver yüklemeyi deneyebilirsin sıkıntısız olanlardan
Ekran kartımda bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,900
İsim
Emre Zengin
Anladım teşekkür ederim dostlar

Ekran kartımda bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Problemin ekran kartındandan değilde yazılımsal ya da donanımsal uyuşmazlık sorunudur.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Bende de epic gamesin şu son verdiği oyun supraland'de aynısı oluyor sürekli ve mouse kullanılmıyor yeniden açmak durumunda kalıyorum başka hiçbir şeyde olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
driver güncel ise önceki sürümleri dene ama değil ise güncelle kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
her şey en güncelde. Sanırım şanssız bir insan olduğum için sorunlu ürünler geldi sistem içerisinde.
sanmıyorum dediğimi deneyin en kötü teknik servis ile iletişime geçersiniz fatura vs olduğu sürece çözülmeyecek şey değil

Kurapikki

80+ Bronze
sanmıyorum dediğimi deneyin en kötü teknik servis ile iletişime geçersiniz fatura vs olduğu sürece çözülmeyecek şey değil
evet bende onu deneyeceğim ama ***** herifler garanti belgesini yollamamış aşırı sinirim bozuldu yarın büyük ihtimal tüketici haklarına başvuracağım.
Molecule ile iletişime geç aldığın hatayı anlat.
Çokta iletişime geçilebilecek insanlar değil be kanka. Seni şuna aktarıyorum diyip aktaramıyorlar felan yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom