Neler Yeni

DA- M1 YAYINLANDI !!!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
f&p olarak daha güçlü ona lafım yok ama gerçekten f&p kralı denecek bir sistem mi sencede? Çünkü f&p kralı diyip çok daha iyi sistemler çıkardığına şahidim
F/P Kralının anlamı çok basit aslında o dönemdeki en iyi f/p sistem olduğu için f/p kralı oluyor. Bu dönemde de bu fiyatlara alışılacak maalesef :/

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
iyi değil maalesef gamepower psu, gamepower kasa, fp kralı değil abdullah abi 1 ay önce 9999 TL rx 6600 çıkılmıştı en azından oraya yaklaşmasını beklerdik itopya olsaydı daha fp olurdu ama molekül fiyatı iyi verememi ş diye düşünüyorum.
Kesinlikle yanlış tamamiyle sizin yaptığınız yorumlardan yola çıkarak bunu diyorum ki eğer siz 10K'ya çıkan daha düşük işlemci, ekran kartı ve ramli modeli övdüyseni işte bu sistem o zaman F/P kralı :) net bunu uzatmaya gerek yok.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
15 farklı oyunda test yaptım benim için ortlamada bir farkları ama haklısın ön bellek isteyen oyunlarda geride kalıyor zaten bunu incelemede söylemiştim. Ama AM4 platfformunun güzelliği bir sürü işlemci desteğinin olması. Ram desteği falan filan biliyorsunuz zaten.
Psu yu anlamadım neden böyle bir şey seçtiniz ki

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
800 stoku bitiremezler emin olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
Hata :) 1299 TL daha verip daha iyi;
1- daha iyi işlemci
2- daha iyi ekran kartına
3- daha iyi rame sahip oluyorsun :)

gamepower psu gamepower kasa, 12100f r5 5500 ile aynı hatta bazı oyunlarda daha iyi. Diğer işlerini başarıyla taktir ederdim ama bu maalesef..

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum boş yapmayın.

10K'ya daha düşük işlemcili daha düşük ekran kartlı daha düşük ramli modeli burada övüp övüp durdunuz bu sistem o sistemden F/P olarak daha güçlü.
O Bahsedilen Sistemi Burda Bir Kere Övdüğümü Gördülerse Bana Perma Ban Atabilirsin, Kasa Ve Psu Beğenmedim Her Sistem Yaptığında Burda Oto Cevap Olarak Krall Yine Yapmışsın Bu İşi Tarzı Birşeymi Yazmalıydım Ben Sadece Düşüncemi Belirttim Birde Uyarı Atıyorsunuz.

iesbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
BURAK ODABAŞI
Sistem f&p anlamında iyi denilebilir. Bir de Monitör güzel bir eklenti olmuş. Al sat a gelmez ihtiyacı olana hayırlı olsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
O Bahsedilen Sistemi Burda Bir Kere Övdüğümü Gördülerse Bana Perma Ban Atabilirsin, Kasa Ve Psu Beğenmedim Her Sistem Yaptığında Burda Oto Cevap Olarak Krall Yine Yapmışsın Bu İşi Tarzı Birşeymi Yazmalıydım Ben Sadece Düşüncemi Belirttim Birde Uyarı Atıyorsunuz.
yorumum sana değil di aslında arada kaynadı.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Bu sadece firmanın batmasını istemek olur firmalar artık yüksek kurdan ürün alıyor.
firmalar yüksekten alsa dahi düşükten aldığı malı ucuza vermezlerdi. dolar 18ken cıkan sistemleri gördük hepimiz. şuan itopya youtuber harici normal sistemlerinde bile buna yakın fiyatlar. tabi islemci bir tık daha kötü ama sonucta ozel kampanyalı sistem değil. itopyada cıksaydı bu sistem cok farklı olurdu o kesin. molecule ile olmamış.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom