- En İyi Cevap
- 4
Dostum boş yapmayın.Bu Sefer Olmamış Maalesef.![]()
10K'ya daha düşük işlemcili daha düşük ekran kartlı daha düşük ramli modeli burada övüp övüp durdunuz bu sistem o sistemden F/P olarak daha güçlü.
Dostum boş yapmayın.Bu Sefer Olmamış Maalesef.![]()
Kullanılır kullanılmaz değil ama sizden daha iyisini beklerdik demek istemiştim yoksa iyi sistem bence.Molecule F/P stoğunda sadece Gamepower var ben gönül rahatlığı ile kullanırım çünkü 2 yıldır aktif kullanıyorum.
5500 vs 11400F karşılaştırmasında net 5500 alır ort. 11400F performansı ama en önemlisi platform 11400F gibi kısıtlı değil. Ryzen 5 5500 süper bir işlemci değil kötü hiç değil.
Biliyorum. ama arada sanki i5 11400F ile i9 12900KF farkı varmış gibi konuşuyor adam XD.Tekil işlemci performansı pek de aynı değiloyun oynayacak insanlar alıyor genel de bence de pek f/p kralı denebilcek bir şey yok. Boşa beklenti olmuş diyebilirim.
Bu sadece firmanın batmasını istemek olur firmalar artık yüksek kurdan ürün alıyor.evet. hem hazır sistem alıyorsun bu parçalarla. hem de indirim yok sayılır. 9999tl cıkması lazımdı.
i5 11400f rx 6600 sistemi ocakta 10.500 aldım ocakta dolar 12 13 tl falandı şimdi 17.30 falan nasıl bir beklenti içindesinizevet. hem hazır sistem alıyorsun bu parçalarla. hem de indirim yok sayılır. 9999tl cıkması lazımdı.
Sistemi pek beğenmedim. Gerek işlemci gerekse psu bence çok iyi değiller.
f&p olarak daha güçlü ona lafım yok ama gerçekten f&p kralı denecek bir sistem mi sencede? Çünkü f&p kralı diyip çok daha iyi sistemler çıkardığına şahidimDostum boş yapmayın.
10K'ya daha düşük işlemcili daha düşük ekran kartlı daha düşük ramli modeli burada övüp övüp durdunuz bu sistem o sistemden F/P olarak daha güçlü.
uzun zaman sonra farklı bir yerden satış gelmiş sitelerin rekabeti artsın yete
15 farklı oyunda test yaptım benim için ortlamada bir farkları ama haklısın ön bellek isteyen oyunlarda geride kalıyor zaten bunu incelemede söylemiştim. Ama AM4 platfformunun güzelliği bir sürü işlemci desteğinin olması. Ram desteği falan filan biliyorsunuz zaten.11400F ile 5500 hemen hemen denk ama ortalama da 11400F daha önde hatta bazı oyunlarda %10 geçiyor farkı. Videoyu yapan kanalı takip ediyorum genel anlamda videoları doğru
Farklı bir kanalda benzer sonuçları bulmuş
SSD iyi zaten kanka ama kasaya bişi diyememBu Sefer Olmamış Maalesef.
Kasa, PSU Ve SSD Daha İyi Olabilirdi.
F/p kralı derken duyuru yapmakta biraz çekinilesi bir sistem diye yorumladım.Neden sistemle alakalı paylaşım yapılmadıgı sistemden dolayı belli oldu.
daha önceki cıkardıgınız sistemlerde cıkardıgınız sistemin iyi oldugunu göstermek icin böyle cabaladınızmı merak ettim?5500 vs 11400F karşılaştırmasında net 5500 alır ort. 11400F performansı ama en önemlisi platform 11400F gibi kısıtlı değil. Ryzen 5 5500 süper bir işlemci değil kötü hiç değil.