Neler Yeni

DA- M1 YAYINLANDI !!!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
firmalar yüksekten alsa dahi düşükten aldığı malı ucuza vermezlerdi. dolar 18ken cıkan sistemleri gördük hepimiz. şuan itopya youtuber harici normal sistemlerinde bile buna yakın fiyatlar. tabi islemci bir tık daha kötü ama sonucta ozel kampanyalı sistem değil. itopyada cıksaydı bu sistem cok farklı olurdu o kesin. molecule ile olmamış.
Dostum bunun üstü Ryzen 5 5600 yani amacınız ne anlamıyorum. Bu sistem ile bu işlemci uyumlu mu? misss gibi mi? miss gibi bitti.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Kesinlikle yanlış tamamiyle sizin yaptığınız yorumlardan yola çıkarak bunu diyorum ki eğer siz 10K'ya çıkan daha düşük işlemci, ekran kartı ve ramli modeli övdüyseni işte bu sistem o zaman F/P kralı :) net bunu uzatmaya gerek yok.
Hocam neden bu kadar sertsin beğenmeyenlere karşı? Yani sen sistemi çıkarttın firmayla anlaştın elinden gelenin en iyisini yapmışsındır bundan şüphemiz yok ama bu sisteme fiyat-performans kralı demek fazla iddialı bana göre. İlla pchocasının sistemiyle kıyaslama yapmaya da gerek yok, senin daha önce yaptığın sistemlere göre bu sistem f/p olarak ciddi geride kalıyor. Ancak bu tarz bir sistem toplama niyetinde olanlar için alınabilir, sonuçta parça parça toplamaya kalktığında daha pahalıya geliyor. Parça parça topladığımda aynı fiyata gelecekse zaten sistem toplamanıza gerek yok.

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
Hocam parola ne

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Aynen 1299TL ucuza
daha düşük işlemci, daha düşük ekran kartı daha düşük ram aldın :)
Hocam sakin. Yaptıklarınızı biliyoruz zaten. Boş yorumlar için başka kişilerle kötü olmaya gerek yok. Sistem gayet iyi ama arkadaşlar ayrıntılara bakmıyor pek. İntel ve nvidia varsa her türlü daha iyi kafasıyla yorum yaziyorlar işte

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Dostum bunun üstü Ryzen 5 5600 yani amacınız ne anlamıyorum. Bu sistem ile bu işlemci uyumlu mu? misss gibi mi? miss gibi bitti.
eski sistemlerin kadar iyi değil bunu sen de kabul edersin. sorun fiyat avantajının oranı. beklediğimiz gibi cıkmadı alıştırdıgın gibi olmadı bu sefer onu diyorum sadece.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyat ve piyasada anca bu olurdu. Kasa, psu ve ssd yi beğenmedim. Ama yine de fiyatına göre güzel. Benim bütçeyi biraz aşıyor ya, heveslenmiştik ama sonrakini bekleyeceğiz artık.

Lewis Hamilton

80+ Bronze
O Bahsedilen Sistemi Burda Bir Kere Övdüğümü Gördülerse Bana Perma Ban Atabilirsin, Kasa Ve Psu Beğenmedim Her Sistem Yaptığında Burda Oto Cevap Olarak Krall Yine Yapmışsın Bu İşi Tarzı Birşeymi Yazmalıydım Ben Sadece Düşüncemi Belirttim Birde Uyarı Atıyorsunuz.
Abdullah abi eleştiri kaldıramıyormuş, bunu öğrenmiş olduk.
Kendisini 2 senedir takip ediyorum ancak yaptığı işlere karşı eleştiri yapıldığı zaman çok agresif davranıyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam neden bu kadar sertsin beğenmeyenlere karşı? Yani sen sistemi çıkarttın firmayla anlaştın elinden gelenin en iyisini yapmışsındır bundan şüphemiz yok ama bu sisteme fiyat-performans kralı demek fazla iddialı bana göre. İlla pchocasının sistemiyle kıyaslama yapmaya da gerek yok, senin daha önce yaptığın sistemlere göre bu sistem f/p olarak ciddi geride kalıyor. Ancak bu tarz bir sistem toplama niyetinde olanlar için alınabilir, sonuçta parça parça toplamaya kalktığında daha pahalıya geliyor. Parça parça topladığımda aynı fiyata gelecekse zaten sistem toplamanıza gerek yok.
Bana diyorsun ki neden bu kadar sertsin sonra yine bana diyorsun ki "Parça parça topladığımda aynı fiyata gelecekse zaten sistem toplamanıza gerek yok." bak bu gerçekten de saygısızlık sen bu sistemi 11299TL'ye topla sana 5 tane hediye edeceğim.

Şaka gibisiniz geçenki 10K'ya 2060 sistemi beğendiniz mi? hatta ayılıp bayıldınız eee?
Buyrun 1299TL farkla;
1- daha iyi işlemci
2- daha iyi ekran kartı
3- daha iyi ram

amacınız ne anlamıyorum konuyu da noktalıyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şaka gibi biz sistemi yaparken ne güzel 1299TL'ye daha iyi ram daha iyi ekran kartı daha iyi işlemci sunduk diye sevindik. Yani 2060 sistemi 8K'ya almışsınız gibi yorum yapıyorsunuz bu gerçek olabilir mi?

İnsan diyebilir ki Abdullah sen bunu 9999 yapardın neden yapmadın? buna eyvallah ama bu olmamış ne demek sen şaka mısın? aaaa inanılmaz
i3-2060 sistemi 8K'ya mı aldınız beyler hayırdır? neyin örneğini veriyorsunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom