DA sistem 2 açılmıyor

Reaksiyon skoru
3
Merhaba. Bugün elime ulaştı sistem. Ekran kartını doğru taktığımdan eminim. Herşeyi kurdum displayport kablosuyla bağladım açtım bios ekranı geldi kontrol ettim her şey tamam kaydet ve çık dedim sonra ingilizce uyarı yazısı çıktı iki satırlık. Kısaca önyükleme için bişey seçin falan diyor sonunda bir tuşa basın diyor fakat seçilecek seçenek yok. Herhangi bir tuşa basıncada aynı yazı altalta çıkmaya devam ediyor. Bilgisi olan yardım etsin lütfen.

Peki nereden bulabilirim windows 10? Bildiğim kadarıyla yüklü geliyordu DA sistrmleri

Peki nereden bulabilirim windows 10? Bildiğim kadarıyla yüklü geliyordu DA sistrmleri
Kardeşim 16lık flash bulacaksın. windowsun orjinal sitesinden windows 10 proyu İSO formatında indireceksin. Daha sonra rufus adlı programı indireceksin. En nihayetinde rufus programı aracıyla iso dosyasını flashına işleyeceksin. Sana çok güzel yardımcı bi video ile bütün sorularının cevabının içinde olduğu videoyu paylaşıyorum.

Kardeşim 16lık flash bulacaksın. windowsun orjinal sitesinden windows 10 proyu İSO formatında indireceksin. Daha sonra rufus adlı programı indireceksin. En nihayetinde rufus programı aracıyla iso dosyasını flashına işleyeceksin. Sana çok güzel yardımcı bi video ile bütün sorularının cevabının içinde olduğu videoyu paylaşıyorum.
16 ya gerek yok 8 de oluyor ben 8 ile yapıyorum yani

Geri