Neler Yeni

Da sistem 2 Fan hiz ayarlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Yasin Süren
Da sistem 2 yi corsair spec delta ve yanina cooler master ma410p hava soğutucu aldım fakat fanları en son hızda döndükleri için çok ses çıkartıyorlar. Fanların hızlarını nasıl ayarlayabilirim.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bios ayarlarda ayarliya biliyorsun. tabi pwm fan olayi varsa

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Da sistem 2 yi corsair spec delta ve yanina cooler master ma410p hava soğutucu aldım fakat fanları en son hızda döndükleri için çok ses çıkartıyorlar. Fanların hızlarını nasıl ayarlayabilirim.
Ben de aynı özelleştirilme ile kullanıyorum fanlar aşırı yükte o kadar çalışıyor ve aşırı bir ses değil bence otoda kalsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci fanının RGB sini bağlayamadıysan YouTube da videolar var ben bağladım yardımcı olurum istersen

Scelead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Seven
Ben de aynı özelleştirilme ile kullanıyorum fanlar aşırı yükte o kadar çalışıyor ve aşırı bir ses değil bence otoda kalsın

İşlemci fanının RGB sini bağlayamadıysan YouTube da videolar var ben bağladım yardımcı olurum istersen
3600 ün stok fanında rgb mi var ben bilmiyorumda. Var ise yaptığın linki atabilir misin

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
3600 ün stok fanında RGB mi var ben bilmiyorumda. Var ise yaptığın linki atabilir misin
Hahhaa yok stok fan değil ma410p hava soğutucudan bahsediyoruz 😅

IMG_20200624_190948.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Bneim kasa da da 2 sistem.Fanlar rahatsızzetmiyor fakat gece atarken ses var nasıl oto alabiliriz biosta oto seçili fakat en yüksekte çalışmakta

Scelead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Seven

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Peki bu soğutucudan memnun musun ?
Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu bunu öneriyolar
Ben daha dün kullanmaya başladım aşırı yük testi yaptım dün %80 i geçmedi sıcaklık. Arkadaşlar mükemmel değer dedi. Ama yine de sen bir araştır ben çok bilgili değilim bu konuda. Bana da o soğutucuyu tavsiye ettikleri için aldım.

Peki bu soğutucudan memnun musun ?
Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu bunu öneriyolar
Bu arada benim soğutucuya ek olarak fan takabiliyorsun ek aparatları gönderiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,418
Üyeler
166,920
Son üye
cagri01oa
Top Bottom