Neler Yeni

DA SİSTEM 2 GELDİ .Derleme yapalım.

Scelead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Seven
Sistemi aldığında ilk yaptığın şeyler neler. Ben hiç bişey bilmiyorum . Bios güncellemesi ekran kartı vs yazıyolar ama nasıl yapacagımı bilmiyorum banada yardımcı olur musun nerden ne yapacagım hakkında

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
1 yazıyordu. Ama sisteme girmemiş olabilirler. Sistemi almama rağmen ilerleme durumlarını girmemişler.
Ben monitör ile beraber aldım 2 paket diyor normalde 3 olması gerek ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum.

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.
Abdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemesini ysptın mı?

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
hocam ekran kartını takması nasıldı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Akşam gta 5 testi yapacam atarim buraya fps testibi

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.

Şunun cevabını ver, arabaya ara gaz verir gibi artıp azalan bir fan sesimi var ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom