1 yazıyordu. Ama sisteme girmemiş olabilirler. Sistemi almama rağmen ilerleme durumlarını girmemişler.İlk başta ne yazıyordu kasa gelmeden önce
Ben monitör ile beraber aldım 2 paket diyor normalde 3 olması gerek ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum.1 yazıyordu. Ama sisteme girmemiş olabilirler. Sistemi almama rağmen ilerleme durumlarını girmemişler.
Ben de monitör ile birlikte aldım paket adedi 2 diyor siz de ne yazıyordu
Abdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemesini ysptın mı?Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.
EvetEkran kartı kolay takılıyor mu?
Peki ekran kartı kasa hepsi aynı anda mı geldi? ve monitör almış mıydın1 adet yazıyordı
Evet mhz ler yükseldiAbdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemesini ysptın mı?
Peki ekran kartı kasa hepsi aynı anda mı geldi? ve monitör almış mıydın
Akşam gta 5 testi yapacam atarim buraya fps testibi
Ben de 2 yazıyor benim de eksik gelecek o zaman şuan itopyayı arıyorum 14 kişi var önümdekasa bu sabah geldi fakat ekran kartı falan kutular gelmedi
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.