Tekrardan Windows kurdunuz mu güncellemeden sonra ve ekran kartı kolay takılıyor mu?Evet mhz ler yükseldi
Didek anakarttaki kiliti açiuon karti sok oraya kilit kapaniyo kartı sokunca.Sonra kasa kolisinin içinde vidalar var onları yandan vidala o kadarhocam ekran kartını takması nasıldı?
Ben de 2 yazıyor benim de eksik gelecek o zaman şuan itopyayı arıyorum 14 kişi var önümde
Yok kurmadimTekrardan Windows kurdunuz mu güncellemeden sonra ve ekran kartı kolay takılıyor mu?
Ama ben monitör de aldım o yüzden 3 kutu olması gerek değil mi?2 kutu yazıyorsa sıkıntı yok bende 1 paket yazıyordu
SağolHayırlı olsun kardeşim
Ney anlamadimkasa bu sabah geldi fakat ekran kartı falan kutular gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fivem varmı hocam
hocam kartı kilidin olduğu sokete mi sokuyorsunuz ilk yoksa kasadan çıkardığımız ekran kartına hdmi dp girişi yapacağımız yerimi ilk ayarlıyoruzDidek anakarttaki kiliti açiuon karti sok oraya kilit kapaniyo kartı sokunca.Sonra kasa kolisinin içinde vidalar var onları yandan vidala o kadar
İlk anakartta kitit var onu aşağıya indirion sonra karti sok kilit oto kapanıyor.Sonra vidala hemen yaninda güç kablosi var onu bağla sonra hdmi veya dp tak.kasayi achocam kartı kilidin olduğu sokete mi sokuyorsunuz ilk yoksa kasadan çıkardığımız ekran kartına hdmi dp girişi yapacağımız yerimi ilk ayarlıyoruz
saolun hocam. Tekrardan hayırlı olsun. Gelen faturayı yolladınız mı ? oyunu almak icinİlk anakartta kitit var onu aşağıya indirion sonra karti sok kilit oto kapanıyor.Sonra vidala hemen yaninda güç kablosi var onu bağla sonra hdmi veya dp tak.kasayi ac
İyi hatirlattin akşam yolluyayimsaolun hocam. Tekrardan hayırlı olsun. Gelen faturayı yolladınız mı ? oyunu almak icin