Neler Yeni

DA SİSTEM 2 GELDİ .Derleme yapalım.

samet4747

80+ Platinum

ysnkrtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin
Bugün da4 sistemim geldi. önce ekran kartını taktım ve çalıştırdım daha sonra Asus b450 anakartın bios güncellemesini yaptım. sonra ramlerin hızını 3000mhz yaptım w10 kurdum. en son ekran kartının driverini kurmaya çalışırken sorunla karşılaştım aygıt yöneticisinde gpu gözükmüyordu. driver kurmaya çalışırken ise fotolardaki gibi oldu.
2.png
3.png

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Reis AMD R5 3600 ün içinden wraiht stealth çıkıyor ısınma sorunu yaşadın mı çünkü bende vatandan bir sistem aldım ondada r5 3600 var
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Reis AMD R5 3600 ün içinden wraiht stealth çıkıyor ısınma sorunu yaşadın mı çünkü bende vatandan bir sistem aldım ondada r5 3600 var
Usta benim pc de r5 3500 var bu işlemcide daha isinma yasamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün da4 sistemim geldi. önce ekran kartını taktım ve çalıştırdım daha sonra Asus b450 anakartın bios güncellemesini yaptım. sonra ramlerin hızını 3000mhz yaptım w10 kurdum. en son ekran kartının driverini kurmaya çalışırken sorunla karşılaştım aygıt yöneticisinde gpu gözükmüyordu. driver kurmaya çalışırken ise fotolardaki gibi oldu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bendede böyle oldu önce ekran karti driver kurup sonra ekran karti bios yükseltysi yaptim oldu

Top Bottom