samet4747
80+ Platinum
ben thermaltake ile aldımİsi değerlerini atmadımki.Ben Fanlar ses yapiyo diom.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Corsair
ben thermaltake ile aldımİsi değerlerini atmadımki.Ben Fanlar ses yapiyo diom.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Corsair
onu nasıl yapıyoruz?Abdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemesini ysptın mı?
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.
Usta benim pc de r5 3500 var bu işlemcide daha isinma yasamadimReis AMD R5 3600 ün içinden wraiht stealth çıkıyor ısınma sorunu yaşadın mı çünkü bende vatandan bir sistem aldım ondada r5 3600 var
Bendede böyle oldu önce ekran karti driver kurup sonra ekran karti bios yükseltysi yaptim olduBugün da4 sistemim geldi. önce ekran kartını taktım ve çalıştırdım daha sonra Asus b450 anakartın bios güncellemesini yaptım. sonra ramlerin hızını 3000mhz yaptım w10 kurdum. en son ekran kartının driverini kurmaya çalışırken sorunla karşılaştım aygıt yöneticisinde gpu gözükmüyordu. driver kurmaya çalışırken ise fotolardaki gibi oldu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle