Bu durumu ancak şanssızlık olarak değerlendirebilirim bu kadar kötü iş yapan kargo firmalarının olduğu yere denk gelmek şanssızlık vallaBen ne zaman kargo alsam kargoya verildikten en az 1 hafta sonra geliyor. Şuan şerit LED bekliyorum aras kargoda. 16 gün önce kargoya verildi 12 gündür teslimat şubesinde.
Dostum bende aynı monitörü aldım gayet güzel ama bende ölü pixel çıktı.Bende Asus TUF VG24VQ monitör ile birlikte söyledim hala tık yok.
Arkadaşımda da var ama onda ölü piksel yok. Şans meselesi.Dostum bende aynı monitörü aldım gayet güzel ama bende ölü pixel çıktı.
Galiba ben kargo firmaları ile sorun yaşamıyorum sadece. Bende hiç kargo firması yüzünden geciken ürün olmadı. Ptt kargo 14 saatte ürün ulaştırmıştı hatta
48 gün ne demek yaaa. 48 günde kendin kasa seri üretimine geçerdin. Napmışlar peki 48 gün kasayla.bende hiç birtane kargo firmasıyla sorun yaşamadım tek ups kargoda sıkıntı yaşadım boş kasayı 48 günde alabildim
48 gün ne demek yaaa. 48 günde kendin kasa seri üretimine geçerdin. Napmışlar peki 48 gün kasayla.
Bende aynıAslında dün ilçeme gelmiş ama bende de öngörülen teslim tarihi pazartesi yazıyor.
Ne yaptın iade falan edecek misin?Dostum bende aynı monitörü aldım gayet güzel ama bende ölü pixel çıktı.
bence cumartesi gelmesi gerekiyor ama bakalımBende aynı