- Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'yimi degiştirmem gerek ?SSD AdataSU630'sa tabii ki de sistem kasar
SSD'yimi degiştirmem gerek ?SSD AdataSU630'sa tabii ki de sistem kasar
CrystalDiskİnfo yu indirinSSD Saglıgına nasıl bakarım
SSD Kronik sorunlu ondan da kaynaklanıyor olabilirSSD'yimi degiştirmem gerek ?
SSD'yimi degiştirmem gerek ?
su630 senin dediginSSD markanız nedir?
Dediğim gibi kronik sorunlu olduğundan kaynaklanıyor olabilir.CrystalDiskMark ve CrystalDiskİnfoyu indirin.su630 senin dedigin
Windows SSD'ye kurulu digeri önceki pcdeki harddiskimCrystalDiskİnfo yu indirin
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD Kronik sorunlu ondan da kaynaklanıyor olabilir
allta görselde ssd saglıgı attım iyi mi? kötümüsu630 dan kaynaklanıyor büyük ihtimalle
ssd almalısın.
dostum su630 un hepsinde problem çıkmıyor driver kontrol etsin değilse ssd alsınsu630 dan kaynaklanıyor büyük ihtimalle
ssd almalısın.
Sağlık durumu fena değil CrystalDiskMark testi yapıp sonuçlarını atabilir misiniz?Windows SSD'ye kurulu digeri önceki pcdeki harddiskim
allta görselde ssd saglıgı attım iyi mi? kötümü
o site doğru sonuçlar vermiyor hızları test eder misin?Windows SSD'ye kurulu digeri önceki pcdeki harddiskim
allta görselde ssd saglıgı attım iyi mi? kötümü
CrystalDiskİnfo İndirip yaptımda nasıl test edecem tarif edermisin.o site doğru sonuçlar vermiyor hızları test eder misin?
Nasıl test yapacagım tarif edermisin.Sağlık durumu fena değil CrystalDiskMark testi yapıp sonuçlarını atabilir misiniz?
Driverler Güncel. driver sorunluysa nasıl anlayacağımdostum su630 un hepsinde problem çıkmıyor driver kontrol etsin değilse ssd alsın
bütün siteleri kapa arka plan da çalışan google vb.CrystalDiskİnfo İndirip yaptımda nasıl test edecem tarif edermisin.
CrystalDiskİnfo İndirip yaptımda nasıl test edecem tarif edermisin.
Nasıl test yapacagım tarif edermisin.
Driverler Güncel. driver sorunluysa nasıl anlayacağım