Buraks
80+ Silver
Dahası
@Erda Yıldırım komik olan şey nedirdostum su630 un hepsinde problem çıkmıyor driver kontrol etsin değilse ssd alsın
@Erda Yıldırım komik olan şey nedirdostum su630 un hepsinde problem çıkmıyor driver kontrol etsin değilse ssd alsın
yanlışlıkla attım k.b.@Erda Yıldırım komik olan şey nedir
Önemli değilyanlışlıkla attım k.b.
test yaptım durumu nasıl şuanKonu sahibi arkadaşım şimdi sana tavsiyem AdataSU630 gibi bir ssd kullanıyorsan sistem ara sıra kasabilir pek dert etme ve o SSD'yi uzun süre kullanmak istersen yapacagın tek şey diski fazla dolu tutmamak olsun. Örnegin rahat bir 150-200 GB boş yer bırak. Disk fazla dolu olursa o SSD saglıgı çabuk aşagıya inebilir. Benden sana tavsiye. Bu şartlar altında rahat 2-3 sene kullanırsın
dedigin testi yaptımbütün siteleri kapa arka plan da çalışan google vb.
sonra 1gb ve 2 kere test et de ve al de.
Sağlık durumu fena değil CrystalDiskMark testi yapıp sonuçlarını atabilir misiniz?
mesela Battlefield 1 yonuyorum arkaaada müzik açınca hiç sorun olmuyodu önceden şimdi. arkada müzik oldugunda acayip bir kasma oluyor 200 fps'den 20 lere düşüyorÇok bir sıkıntı yok ama ssd sorunlu muhtemelen droplar
Yeni bir ssd alıp ona 0 dan kurulum yapın derim muhtemelen ssd kaynaklı bir sorunmesela Battlefield 1 yonuyorum arkaaada müzik açınca hiç sorun olmuyodu önceden şimdi. arkada müzik oldugunda acayip bir kasma oluyor 200 fps'den 20 lere düşüyor
mesela Battlefield 1 yonuyorum arkaaada müzik açınca hiç sorun olmuyodu önceden şimdi. arkada müzik oldugunda acayip bir kasma oluyor 200 fps'den 20 lere düşüyor
@Abdullah HacıgülDonanım arşiv sistem 2 almıştım temmuz ayında. gayet güzel kullandım fakat şu zamanlar kasıyor ve bazı oyunlarda fps drop yiyorum sorun nedir. sistem güncellemelerini aktif yapıyorum sorun nedir
ekran kartın nedir marka modelDonanım arşiv sistem 2 almıştım temmuz ayında. gayet güzel kullandım fakat şu zamanlar kasıyor ve bazı oyunlarda fps drop yiyorum sorun nedir. sistem güncellemelerini aktif yapıyorum sorun nedir