eğer seçmediyseniz usb ile windows kurmanız gerek pc açıldıktan sonra ekran kartı vs. driverlar yükleyip winrar java gibi programlar yükle bu kadarArkadaşlar merhaba ilk kez toplama bilgisayar alıyor (DA-Sistem3) PC yi ilk açtığımda neler yapmama gerekecek yardımcı olurmusunuz? Bi kaç video izledim bide buradan tavsiye almak istedim
Abdullah aibinin videoyu izledimde bide buradan tavsiye almak istedimDonanım Arşivi Youtube kanalından “Bilgisayar Aldıktan Sonra Mutlaka Yapılması Gerekenler” adlı videoyu izlemen yeterli hem görsel olduğu için adımları daha rahat takip edersin.
sistem montaj hizmeti seçili idi windows deneme sürümü ile gelcek galiba?eğer seçmediyseniz usb ile windows kurmanız gerek PC açıldıktan sonra ekran kartı vs. driverlar yükleyip winrar java gibi programlar yükle bu kadar
sistem montaj parçaların takılması işletim sistemiyle alakası yok onu usb ile yüklersin bide pc gelince ekran kartı ayrı gelicek zarar görmesin diye onu takman gerekAbdullah aibinin videoyu izledimde bide buradan tavsiye almak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem montaj hizmeti seçili idi windows deneme sürümü ile gelcek galiba?
Hyaır ben şeyi demek istedim sistem montaj hizmetini seçince adamlar windows deneme sürümümünü ve biosu güncel gönderiyolardı o anlamda demeye çalıştım.sistem montaj parçaların takılması işletim sistemiyle alakası yok onu usb ile yüklersin bide PC gelince ekran kartı ayrı gelicek zarar görmesin diye onu takman gerek
knk kaspersky ne yavDriverleri güncelle Kaspersky kur yeter.ha birde opera gx
windows yüklüyorlar mı bilmiyorum biraz daha araşıtr ama aldığın zaman yapacağın ilk şeyler şöyleHyaır ben şeyi demek istedim sistem montaj hizmetini seçince adamlar windows deneme sürümümünü ve biosu güncel gönderiyolardı o anlamda demeye çalıştım.
Antivirüsknk kaspersky ne yav