telefonu kaybettim 5 dk önce buldum yarın bırakırım bi fotoKardeşim cevap vermeyeceksen niye konu açıyorsun
bios anakartta var zatenbende hazırladım usb yi içine BIOS u da atsammı diye düşünüyordum, nolur nolmaz kalsın belki yüklemezler falan
telefonu kaybettim kbAdam konuyu açmış kaçmış hemen. Uyuz oluyorum şöyle insanlara, acelen varsa niye konu açıyorsun?
şu an için yokSıkıntı var mı
güzel güzel 45 fps to 350-400 fps oldum csdePC nasıl beğendinmi?
hayır hatta kargonun getirmesi 2 gün sürdü ve sağlam geldiKargoda sıkıntı çıktı mı
hayır kendim kurdumWindows 10 Deneme sürümü ilemi geldi @Mriguana
bazıları deneme surumu ile geldi diyor amatelefonu kaybettim 5 dk önce buldum yarın bırakırım bi foto
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios anakartta var zaten
telefonu kaybettim kb
şu an için yok
güzel güzel 45 fps to 350-400 fps oldum csde
hayır hatta kargonun getirmesi 2 gün sürdü ve sağlam geldi
hayır kendim kurdum
Kanka windows kurmadan önce BIOS' u güncellemek daha sağlıklı diye düşünüyorum onun için dedim. Bide siparişi ne zaman vermiştin ? Ben çıktığı an direkt verdim hala hazırlanıyor...bios anakartta var zaten
ben de öyle yaptımKanka windows kurmadan önce BIOS' u güncellemek daha sağlıklı diye düşünüyorum onun için dedim. Bide siparişi ne zaman vermiştin ? Ben çıktığı an direkt verdim hala hazırlanıyor...
benimki öyle gelmedibazıları deneme surumu ile geldi diyor ama
hem BIOS hem windows aynı usb deydi dimi kanka sıkıntı yaşamayalımben de öyle yaptım
benimki öyle gelmedi
ben de bekliyodumİnsan bir foto atar.![]()
Ben 2 farklı usb kullandım içerisinde win10 kurulu olan usbnin formati degismişti riske atmak istemedim.hem BIOS hem windows aynı usb deydi dimi kanka sıkıntı yaşamayalım
bios güncellemek için fat32 formatında olması lazım. o yüzden aynısı olmaz sanırımBen 2 farklı usb kullandım içerisinde win10 kurulu olan usbnin formati degismişti riske atmak istemedim.
Birisi da sistem 3 hakkında bilgilendirme konusu açmış iki işlemi tek usb ile halletmiş sorunsuz. Sıkıntı çıkmamış.bios güncellemek için fat32 formatında olması lazım. o yüzden aynısı olmaz sanırım