Bende aynı durumu yaşıyorum ya ilk 30 dk sonra aldım ben hala siparişiniz alındı yazıyor gelsede şu sistemin tadına varsak artık ya en yüksek oyunları oynamak istiyorum.Kanka bende ciktiktan 2 3 saat sonra aldım ama daha kargoya falan verilmemiş
Bende ya inşallah sorunsuz şekilde elimize ulaşsın da başka bir şey istemiyorumBende aynı durumu yaşıyorum ya ilk 30 dk sonra aldım ben hala siparişiniz alındı yazıyor gelsede şu sistemin tadına varsak artık ya en yüksek oyunları oynamak istiyorum.
Evet knk birde bunun daha Windows u driverları benchmark testleri var.Bende ya inşallah sorunsuz şekilde elimize ulaşsın da başka bir şey istemiyorum
Hepsi basit ama üst üste gelince insanın hevesi kaçıyorEvet knk birde bunun daha Windows u driverları benchmark testleri var.
Bende adanadayım seyhan ilçesi3500x sürümünü pazar günü aldım adanadan bekliyorum hala hazırlanıyor aşamasında
Bende seyhandayımBende adanadayım seyhan ilçesi
Bende seyhanBende adanadayım seyhan ilçesi
Ürünleriniz hazırlanıyor yazısı mı var yoksa turuncu şekildeki işaretlerde mi hazırlanıyor yazıyor?3500x sürümünü pazar günü aldım adanadan bekliyorum hala hazırlanıyor aşamasında
benimki şehrime ulaşdıda sistem 3 sipariş edip kargoya verilen varmı
da sistem 3 sipariş edip kargoya verilen varmı
benim de şehrime gelmiş pazartesi gelir hedhaldeBenimki dağıtımda.