yani mesela sipariş alındı olsa bile belki hazırlanıyor mudur atıyorumhepsi bir anda geliyor itiopyada siparişler kısmında yapsalar bile tek tek girimyorlar.
Bende 5 günde geldi UPS sitesinden takip edin bakın Genelde tahmin edilen zamanda getiriyorlarSelamlar herkese. Ayın 8.de sipariş verdim sistemi, aynı gün veya daha sonra sipariş verip te kargoya verilen sistem var mı? Hazırlık süreci uzun sürdü sanki, kargolar gecikti hep.
evetyani mesela sipariş alındı olsa bile belki hazırlanıyor mudur atıyorum
Doğrudur başkan şimdi kargoya verdiler Herkese hayırlısıyla gelmek nasip olsun.hepsi bir anda geliyor itiopyada siparişler kısmında yapsalar bile tek tek girimyorlar.
pek sanmıyorum brom senden daha önce verenlerinde bugün verilcek dendi bugün soruncada kasa kırık cuma veririz anca diyorbende salı günü sipariş verdim hala ürününüz hazırlanıyor ' siparişiniz alındı yazısı var' bugün aradım yarın kargoya verileceğini söylediler bi umut bekliyorum
pek sanmıyorum brom senden daha önce verenlerinde bugün verilcek dendi bugün soruncada kasa kırık cuma veririz anca diyor
bro bugun benim 8.is gunu bgunde verilmesse yani artik itopyayi heryerde kotuleyecegim kargo konusunda Bugun verilse benimki buyuk ihtimalle pazartesi gunu bana ulasacakkardeşim ayın 5 inde verdim siparişi daha dün kargoya verildi, bugün dağıtıma çıkmış bekliyorum. Kanka zaten sistemi alırken 7 iş günü sonunda diyorlar bekle verilir.
Kanka benimki dün geldi ama geldi de noldu sistemden görüntü gelmiyor monitöre şu an teknik servisi arıyorum yarım saattir 3. sıradayım. Geç olsun güç olmasın kardeşim inşallah bi sorun yaşamazsınbro bugun benim 8.is gunu bgunde verilmesse yani artik itopyayi heryerde kotuleyecegim kargo konusunda Bugun verilse benimki buyuk ihtimalle pazartesi gunu bana ulasacak
bu sorunu cok kisi yasamıs yaKanka benimki dün geldi ama geldi de noldu sistemden görüntü gelmiyor monitöre şu an teknik servisi arıyorum yarım saattir 3. sıradayım. Geç olsun güç olmasın kardeşim inşallah bi sorun yaşamazsın
kanka ne denediysem olmadı bilgisayarcıya da götürdüm o da yapamadı, teknik servisi arıyorum şu an 46 dakika oldu hala 3. sıradayım şaka gibi hdgshsvsjsbu sorunu cok kisi yasamıs ya