Neler Yeni

Da Sistem 3 kargo süreci hakkında.

xaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat Karagöz
Bugün benimkinin 7. İş günü hala ortada bir şey yok

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Selamlar herkese. Ayın 8.de sipariş verdim sistemi, aynı gün veya daha sonra sipariş verip te kargoya verilen sistem var mı? Hazırlık süreci uzun sürdü sanki, kargolar gecikti hep.
Bende 5 günde geldi UPS sitesinden takip edin bakın Genelde tahmin edilen zamanda getiriyorlar

gork1syo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Görkem Salih Güner

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2020-09-15_142549_www.itopya.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-09-15_142549_www.itopya.com.png
    12.5 KB · Hit: 97
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
bende salı günü sipariş verdim hala ürününüz hazırlanıyor ' siparişiniz alındı yazısı var' bugün aradım yarın kargoya verileceğini söylediler bi umut bekliyorum

Mhami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Eminoğlu
bende salı günü sipariş verdim hala ürününüz hazırlanıyor ' siparişiniz alındı yazısı var' bugün aradım yarın kargoya verileceğini söylediler bi umut bekliyorum
pek sanmıyorum brom senden daha önce verenlerinde bugün verilcek dendi bugün soruncada kasa kırık cuma veririz anca diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
pek sanmıyorum brom senden daha önce verenlerinde bugün verilcek dendi bugün soruncada kasa kırık cuma veririz anca diyor

valla bekliyoruz kuzenim geçen perşembe günü verdi sipariş da-3 sistemi değil farklı onunki bugün kargoya verilmiş bilmiyorum artık az parada vermedik 5k üstü para veriyorsun

CxToretCx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil
kardeşim ayın 5 inde verdim siparişi daha dün kargoya verildi, bugün dağıtıma çıkmış bekliyorum. Kanka zaten sistemi alırken 7 iş günü sonunda diyorlar bekle verilir.
bro bugun benim 8.is gunu bgunde verilmesse yani artik itopyayi heryerde kotuleyecegim kargo konusunda Bugun verilse benimki buyuk ihtimalle pazartesi gunu bana ulasacak

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
bro bugun benim 8.is gunu bgunde verilmesse yani artik itopyayi heryerde kotuleyecegim kargo konusunda Bugun verilse benimki buyuk ihtimalle pazartesi gunu bana ulasacak
Kanka benimki dün geldi ama geldi de noldu sistemden görüntü gelmiyor monitöre şu an teknik servisi arıyorum yarım saattir 3. sıradayım. Geç olsun güç olmasın kardeşim inşallah bi sorun yaşamazsın

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Kanka benimki dün geldi ama geldi de noldu sistemden görüntü gelmiyor monitöre şu an teknik servisi arıyorum yarım saattir 3. sıradayım. Geç olsun güç olmasın kardeşim inşallah bi sorun yaşamazsın
bu sorunu cok kisi yasamıs ya

Top Bottom