Neler Yeni

Çözüldü✓ Da sistem 3 monitöre görüntü gelmiyor

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Arkadaşlar bu sabah sistemim geldi ekran kartını takıp displayport kablosuyla monitöre bağladım bilgisayarı çalıştırınca monitöre “no signal” yazısı geliyor
bu konuyu açan kaçınçı kişisiniz kim bilir

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Noldu düzeldi mi ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bilgisayar çalışıyor değil mi yoksa psunun güç tuşunu açmamışsınızdır diyecektim.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
hocam genelde yeni nesil ekran kartlarında hdmı ile pc kapatıldıysa hdmı ile açıp display kablosuna öyle geçiş yapıp pc kapatıp açmanız gerekiyor birde böyle deneyin

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan öztürk
Hepinize yardımınız için teşekkürler arkadaşlar inşallah başka sıkıntılar çıkartmaz

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Böyle olunca iyiki da sistem 3 almamışım diyorum herkesinkinin birşeyi bozuk.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sistemde değil satıcı kurumda bence sıkıntı var
Ben bilgisayarı aldım bayağı indirimdeyken almıştım ayrı ayrı direkt gönderdiler hiç sıkıntı olmadı ama montaja gelince montajı hem hizli hem bilgisiz kişiler yapınca böyle sorunlar oluyor diğer türlü sistemler ilk çıktığında aşırı iyi ondan sonra kasa filan derken yok ram kalmamış derken bakıyorsun indirmli ayrı ayrı al hemm senin istediğin model oluyor hem sağlam oluyor ve daha ucuza geliyor o yüzden. Bence o yüzden ayrı ayrı toplamak daha mantıklı adamlar canlı yayında bile kasayı haldur huldur koyuyor bırak çiziği kırık olsa şaşırmam ki bunlar kırık çizik olduğunda söyleyeyip değiştirmiyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan öztürk
Ben bilgisayarı aldım bayağı indirimdeyken almıştım ayrı ayrı direkt gönderdiler hiç sıkıntı olmadı ama montaja gelince montajı hem hizli hem bilgisiz kişiler yapınca böyle sorunlar oluyor diğer türlü sistemler ilk çıktığında aşırı iyi ondan sonra kasa filan derken yok ram kalmamış derken bakıyorsun indirmli ayrı ayrı al hemm senin istediğin model oluyor hem sağlam oluyor ve daha ucuza geliyor o yüzden. Bence o yüzden ayrı ayrı toplamak daha mantıklı adamlar canlı yayında bile kasayı haldur huldur koyuyor bırak çiziği kırık olsa şaşırmam ki bunlar kırık çizik olduğunda söyleyeyip değiştirmiyordur.
Aslında bende satıcı kurumda sıkıntı var derken öyle demek istedim demontaj sistemlerde sorun olmuyo ancak montajlı alınca sanki düşmanlarının eşyasıymış gibi montajlıyolar ürünleri

Top Bottom