kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Idmx9dkdodkd iç dökek dedik la başım çok fena ağrıyordu ondan böyle oldu
ewjdajsdlsa01adanaşhwaesdrjpısıhfa
Parol iç.
Idmx9dkdodkd iç dökek dedik la başım çok fena ağrıyordu ondan böyle oldu
Umarım alabilirsin yakın zamandaŞükret la en azından sistemin eninde sonunda sana gelecek
6 yıldır iyi bir bilgisayarımın olmasını bekliyorum ve hala kesin bir durum yok
Karişik o islerewjdajsdlsa01adanaşhwaesdrjpısıhfa
Parol iç.
Abiiii yaramı destin yaww ben 26 sında aldım 500 de deilimkiiEn azınan Kulaklık Standı nasip oldu
Abiiii yaramı destin yaww ben 26 sında aldım 500 de deilimkiiEn azınan Kulaklık Standı nasip oldu
Onda neler yaşandıSen iyi ki El Capitan'ı almadın.
Montaja alındı şimdi baktim10 gündür benim psu yu kargolamadılar hazır sistem bide seninki geçmiş olsun
Ilerlemiş sistemim daha yeni baktim ilaca gerek kalmadiewjdajsdlsa01adanaşhwaesdrjpısıhfa
Parol iç.
Ilerlemiş sistemim daha yeni baktim ilaca gerek kalmadi
Harbidenn reiss .selametleeKral adamım ha sajdsajdasjsadjkasşkdjasilacınoldumadkldasldhahl
Yok o benimBu sen misin yoksa Allah kavuştursun kardeşim
Alıntıyı görüntüle
OzsjzbahahahaYok o benim
Benimki de montajda cukurovadayim benben de adanada bekliyorum 13. iş günü doldu 3 gündür kargolamaya hazır diyorlar. Yüksek ihtimal 500 tanesini de hazırlayıp toplu kargolayacaklar. Bekliyoz aga
yarın öğlene montaj biter yüksek ihtimal hepsinin. Akşama kadar sevk ederler diye umuyorum.Benimki de montajda cukurovadayim ben
Umarimyarın öğlene montaj biter yüksek ihtimal hepsinin. Akşama kadar sevk ederler diye umuyorum.
kanka mailini kontrol et istersen bu sabah mail atmış ups oradan anladım itopya güncel değilmiş. Yollanmış benimkiUmarim