Neler Yeni

DA Sistem 5 Stok açılır mi ?

Oziiking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oğuzhan Yalçın
Sizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Keşke gamegaraj gibi her kişi 1 tane alabilecek şekilde yapsalarmış

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Ben anlamadım normal youtube da gezerken videoyu gördüm 11 dk olmuş linke tıkladım açıldı ve stok vardı :) alıp satsammı diye düşündüm ama yapmadım siz nasıl alamadınız şaşırtıcı.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
YETER ULAN YETERERR 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben anlamadım normal youtube da gezerken videoyu gördüm 11 dk olmuş linke tıkladım açıldı ve stok vardı :) alıp satsammı diye düşündüm ama yapmadım siz nasıl alamadınız şaşırtıcı.
Sepete eklenmiyordu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
YETER ULAN YETERERR 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sepete eklenmiyordu
Üzücü sınır koymaları lazım madem son kullanıcıyı düşünüyorsun arkadaş koysana 1 tane ile limitli diye ibare diye adam 13 tane almış kartı söküp sistemi satacak :)

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
halil erdem
sınırlı sayıda nasıl olmaz iyide bu çok saçma ben inanmıyorum ya böle bişey yoksa ya donanım arşivi ve itopya kendi reklamlarını yapmak için böle bişey yaptıysa misal 10 adet sattılar siteyi kitleyip sonra açarlar stok bitti telefon elimde 40 açılmayan site bi anda stok bitti diye geldi çok saçma

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
sınırlı sayıda nasıl olmaz iyide bu çok saçma ben inanmıyorum ya böle bişey yoksa ya donanım arşivi ve itopya kendi reklamlarını yapmak için böle bişey yaptıysa misal 10 adet sattılar siteyi kitleyip sonra açarlar stok bitti telefon elimde 40 açılmayan site bi anda stok bitti diye geldi çok saçma
İtopyanın böyle bir reklama ihtiyacı yok bence siteye erişenler çok çok aldıkları için almışlar muhtemelen bende ulaştım siteye mesela almadım ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
halil erdem
Bana öld gelmiyor bu gibi islemlerde 1 kisi 1 adet alir bu kuraldir hani her yerde bangır bangır bagırıyorlar ya oyuncular bitti yok ekran kartı yok piyasada vs diyorlar peki bole bi sistem nasil olurda isteyen istedigi adette alinir ben bunu anlamiyorum sen anliyabiliyormusun sonuçta hangi oyuncu 15 tane birden yani 140 bin tl verebiliryor bana buju anlatsin sonra videolarda oyuncularin yanindaymis gibi konuşmasınlar o zaman

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Ben de alamadım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,238
Üyeler
163,804
Son üye
gleoin
Top Bottom