Evet ya açılsın alamadım site yüzündenSizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
Sepete eklenmiyorduBen anlamadım normal youtube da gezerken videoyu gördüm 11 dk olmuş linke tıkladım açıldı ve stok vardı alıp satsammı diye düşündüm ama yapmadım siz nasıl alamadınız şaşırtıcı.
Üzücü sınır koymaları lazım madem son kullanıcıyı düşünüyorsun arkadaş koysana 1 tane ile limitli diye ibare diye adam 13 tane almış kartı söküp sistemi satacakYETER ULAN YETERERR
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sepete eklenmiyordu
Kartıda satar 7k yaÜzücü sınır koymaları lazım madem son kullanıcıyı düşünüyorsun arkadaş koysana 1 tane ile limitli diye ibare diye adam 13 tane almış kartı söküp sistemi satacak
İtopyanın böyle bir reklama ihtiyacı yok bence siteye erişenler çok çok aldıkları için almışlar muhtemelen bende ulaştım siteye mesela almadım ama.sınırlı sayıda nasıl olmaz iyide bu çok saçma ben inanmıyorum ya böle bişey yoksa ya donanım arşivi ve itopya kendi reklamlarını yapmak için böle bişey yaptıysa misal 10 adet sattılar siteyi kitleyip sonra açarlar stok bitti telefon elimde 40 açılmayan site bi anda stok bitti diye geldi çok saçma