DA SİSTEM STOKTA!

Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar da sistem tekrar stoğa girmiş ama tabii ki parçalar değişerek. Kasa corsair spec delta rgb’den thermalthake yapılmış ve ram 8’e düşürülmüş günümüz dolar kuruyla birlikte 7.300 civarı yapıyor sizce değer mi?

Arkadaşlar da sistem tekrar stoğa girmiş ama tabii ki parçalar değişerek. Kasa Corsair spec delta RGB’den thermalthake yapılmış ve RAM 8’e düşürülmüş günümüz dolar kuruyla birlikte 7.300 civarı yapıyor sizce değer mi?

Reis buna da bir bak

Arkadaşlar da sistem tekrar stoğa girmiş ama tabii ki parçalar değişerek. Kasa Corsair spec delta RGB’den thermalthake yapılmış ve RAM 8’e düşürülmüş günümüz dolar kuruyla birlikte 7.300 civarı yapıyor sizce değer mi?

ram 16 sanırım dostum adet olarak 2 yazıyor

Standart 2060 için değmez bence. Ayrıca ram 8 değil 16. Bu fiyata capitana 5700 xt koyup aldım. Anakartı felan da upgrade ederek. Kesinlikle bu para verilmez.

Fiyatı pahalı dostum. Bir de Ram 2x8gb haberin olsun. Ayrıca kasa da MB511 yapılmalı.

Dostum ben doların düşmesini bekle derim acelen yoksa eğer. Çünkü korona virüs etkisi yazın azalacağını düşünüyorum ve dolar biraz da olsa düşer diye tahmin ediyorum. Okul falan kalmadı ama belki karne hediyesi adı altında daha iyi sistemler sunulabilir firmalar tarafından. Acelen yoksa hazirana kadar falan bekle derim.

Onun yerine Ohm 2757X alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri