Neler Yeni

DA-SİSTEM2 4 Saatte 400 Adet Sattı #REKOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Egemen Özdemir
Değerli kardeşlerim artık ne diyeceğimi bilemiyorum ne kadar güven verip güzel işler yapmışsak yeni sistemimiz rekor üstüne rekor kırarak 4 Saatte 400 adet satıldı. Birazdan stoklar tekrar aktif olacak alacak arkadaşlar hemen alın.

7000TL'lik sistemi 5599TL yaparsak bu olur 😁
#EmekEmekEmek
Valla ben aldım teşekür ederim herkese :)

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Stok durumu ve fiyatlar daha düşük bileşenler için sistem toplamaya yetersiz şuanda. Zaten Abdullah Bey de öyle bir sistem toplarsa 200 taneden fazla stok olmayacağını belirterek piyasa durulduğunda düşük bütçeli sistem toplama sözü verdi.
Nasıl yani yüksek fiyatlı ürünlerin stoğu var düşük fiyatlı ürünlerin stoğu yok mu söylediğinden bunu anlayabiliyorum. Çok saçma.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Nasıl yani yüksek fiyatlı ürünlerin stoğu var düşük fiyatlı ürünlerin stoğu yok mu söylediğinden bunu anlayabiliyorum. Çok saçma.
Evet dostum öyle. Stok azdı uygun fiyatlı bileşenlerde. Öyle bir sistem çıksaydı 200'den fazla sistem stoğu olamıyordu. Yani bu da 1-2 saat içinde stokların bitmesi ve birçok kişinin alamaması demek.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Evet dostum öyle. Stok azdı uygun fiyatlı bileşenlerde. Öyle bir sistem çıksaydı 200'den fazla sistem stoğu olamıyordu. Yani bu da 1-2 saat içinde stokların bitmesi ve birçok kişinin alamaması demek.
aga sistem değişmiş 100 tl azalmış fiyatı şuanki kasası alınır mı sence bu fiyata psu su filan iyi midir ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,311
İsim
Sarp Yılmaz
Güzel rakam :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
aga sistem değişmiş 100 TL azalmış fiyatı şuanki kasası alınır mı sence bu fiyata PSU su filan iyi midir ?
V200 kasa tavsiye etmem dostum. J24 veya Spec Delta yapman iyi olur. Parça değişikliği nereden çıktı şimdi anlamadım. Öğreneceğim.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
V200 kasa tavsiye etmem dostum. J24 veya Spec Delta yapman iyi olur. Parça değişikliği nereden çıktı şimdi anlamadım. Öğreneceğim.
Hocam iyice araştırınca dünden beri araştırıyorum V200 çok daha avantajlı bir kasa tamam hava konusunda kötü olabilir o da maks 5 derece değişiyor. Ve spec deltaya göre çok daha fazla donanım destekleyen bir kasa Watt olarak. Kaldı ki işlemci soğutucu alınca ikisinin de birbirinden farkı kalmıyor ekran kartı zaten ısınmıyor.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu sistem bir hafta sonra çıksaydı nolurdu ya.

Top Bottom