DA-Sistem2 dağıtıma çıktı

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi dağıtıma çıktı bu gün elime gelecek büyük ihtimal, geçen sene aldığım sistemin ana kartı bozuk çıktı onunla uğraştım bu sene neyle uğraşacaz acaba inşallah sorunsuz sağ saglim gelir.

Evet başlıkta da gördüğünüz gibi dağıtıma çıktı bu gün elime gelecek büyük ihtimal, geçen sene aldığım sistemin ana kartı bozuk çıktı onunla uğraştım bu sene neyle uğraşacaz acaba inşallah sorunsuz sağ saglim gelir.
bu saate çalışıyormu ups? wow

Bende aynı sistemi sipariş ettim dah dün sence nezaman kargoya verilir büyük ihtimalle bugün onaylanacak

aaa çok fark var 3 30 olsa naparlarmış bir asır sonra girmişler sistem vay vay yani 20 dakika çok büyük zaman bir ömür
Ne bu tavirlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı sistemi sipariş ettim dah dün sence nezaman kargoya verilir büyük ihtimalle bugün onaylanacak
Benim kargolanmasi 1 haftayı buldu geçen hafta cumartesi aldim bu hafta cumartesi kargolandi

Ne bu tavirlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kargolanmasi 1 haftayı buldu geçen hafta cumartesi aldim bu hafta cumartesi kargolandi
kusura bakma ciddiye aldıysan niyetim kötü değildi.

Ben Istanbul'da oturuyorum. Kargoya verildiğinin ertesi günü elime ulaştı.

Dağıtıma cıktı mı nerede yazıyor dağıtım diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri