bu saate çalışıyormu ups? wowEvet başlıkta da gördüğünüz gibi dağıtıma çıktı bu gün elime gelecek büyük ihtimal, geçen sene aldığım sistemin ana kartı bozuk çıktı onunla uğraştım bu sene neyle uğraşacaz acaba inşallah sorunsuz sağ saglim gelir.
oha 3.30 sisteme girip yazmış adamlar 18 TL helal olsun her kuruşuBilemiyorum sisteme girilmiş 3.30 damı ne
aaa çok fark var 3 30 olsa naparlarmış bir asır sonra girmişler sistem vay vay yani 20 dakika çok büyük zaman bir ömür3.53 müş baktım şimdi![]()
Ne bu tavirlar ?aaa çok fark var 3 30 olsa naparlarmış bir asır sonra girmişler sistem vay vay yani 20 dakika çok büyük zaman bir ömür
Benim kargolanmasi 1 haftayı buldu geçen hafta cumartesi aldim bu hafta cumartesi kargolandiBende aynı sistemi sipariş ettim dah dün sence nezaman kargoya verilir büyük ihtimalle bugün onaylanacak
kusura bakma ciddiye aldıysan niyetim kötü değildi.Ne bu tavirlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim kargolanmasi 1 haftayı buldu geçen hafta cumartesi aldim bu hafta cumartesi kargolandi
Dağıtıma cıktı mı nerede yazıyor dağıtım diyeEvet başlıkta da gördüğünüz gibi dağıtıma çıktı bu gün elime gelecek büyük ihtimal, geçen sene aldığım sistemin ana kartı bozuk çıktı onunla uğraştım bu sene neyle uğraşacaz acaba inşallah sorunsuz sağ saglim gelir.