- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tür bir video?videosunu çekebilir misin ?
Ne tür bir video?videosunu çekebilir misin ?
kutu açılım vsNe tür bir video?
Evindeki monitörü bilmem ama kasanın yanında güç kablosu geliyor monitörün ayrı güç kablosu olurhocam bilgi sahibi değilim cevaplarsanız makbule geçer
evde numunelik monitörüm var
kasa içerisinden sadece 1 tanemi geliyor güç kablosu?
emin olmamakla beraber;
güç kablosu 1 tanesi = kasa ve 3lü prize takılıyor
güç kablosu 1 tanesi = monitör ve 3lü prize takılıyor
biraz kafam karıştı 2 tanemi lazım bu güç kablosundan
Nedemek hocamSağ ol dostum.
Dostum pcyi kuralı çok oldu kutularda gitti youtube'a yazınca şu video çıkıyor buna bakabilirsin küçük bir kardeşimiz ama bir tek bu çekmiş:kutu açılım vs
cuma akşamı almıştım toplam 7.5gün sonra elime ulaştııSistemi ne zaman aldın? Benimki de dün akşam itopya kargoya verildi diye bir mail attı. Umarım bu hafta içerisinde gelir.
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz eline ulaşır hepsi.bende kasa + monitor + klavye + fare aldım bu ayın 18'de sipariş verdim
aynenEvindeki monitörü bilmem ama kasanın yanında güç kablosu geliyor monitörün ayrı güç kablosu olur
inşallah kardeşimDostum pcyi kuralı çok oldu kutularda gitti youtube'a yazınca şu video çıkıyor buna bakabilirsin küçük bir kardeşimiz ama bir tek bu çekmiş:
Mesaj otomatik birleştirildi:
cuma akşamı almıştım toplam 7.5gün sonra elime ulaştıı
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz eline ulaşır hepsi.
aynen
DOSTUM ilk çıktığı gün almıştı geldi mi senin sistemin?Sistemi ne zaman aldın? Benimki de dün akşam itopya kargoya verildi diye bir mail attı. Umarım bu hafta içerisinde gelir.
Sağ ol dostum amin.hayırlı olsun güle güle kullan allah inş banada nasip eder