Neler Yeni

da-sistem2 siparişi iptal et butonu

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Walter White
valla ben üzülmüştüm bileydim +400 de fark verirdim manuel seçili olan anakartta RGB LED pin girişi yokmuş mosfet dedikleride yokmuş. ilerde sıkıntı yaşarmıyım

mouse,klavye RGB destekli alıcam yazılımla yönetmek istiyordum. yapılabilirmi.
Bahsettiğin giriş led veya fanların rgb ışıklarını yazılım üzerinden kontrol edebilmeni sağlıyor. Bildiğim üzere bu sistem üzerinde kontrol edebilmek için kumanda gönderiyorla zaten. Hem mouse, klavye ve kulaklık rgb destekli iste onların da kendi yazılımları bulunuyor (anakart rgb desteğiyle ilgisi yok). Özetle anakartında bulunacak RGB desteği fan ve ledlerin yazılımla yönetilmesini sağlıyor hepsi bu. Sistemi iptal etmeni gerektirecek bir durum yok. Hayırlı günlerde kullanman dileğiyle :) .

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bahsettiğin giriş LED veya fanların RGB ışıklarını yazılım üzerinden kontrol edebilmeni sağlıyor. Bildiğim üzere bu sistem üzerinde kontrol edebilmek için kumanda gönderiyorla zaten. Hem mouse, klavye ve kulaklık RGB destekli iste onların da kendi yazılımları bulunuyor (anakart RGB desteğiyle ilgisi yok). Özetle anakartında bulunacak RGB desteği fan ve ledlerin yazılımla yönetilmesini sağlıyor hepsi bu. Sistemi iptal etmeni gerektirecek bir durum yok. Hayırlı günlerde kullanman dileğiyle :) .
Bu cevabınla içimi çok rahatlattın üzülmüştüm hatalı yaptım diye, şimdi iptal etmem asla tekrarden çok sağol.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
ben sistemi asus prime b450 seçip aldım mosfet olmaması kötü bişey mi anlamam ben

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben sistemi Asus prime b450 seçip aldım mosfet olmaması kötü bişey mi anlamam ben
ben hiç bir şeyi değiştirmeden aldım dedim bu böyle seçiliyse güzeldir dedim.
anakartı biraz araştırınca ufak tefek eksikliklerinin olduğunu gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,357
Üyeler
167,958
Son üye
enobello
Top Bottom