Ne kadar veri yazıldı? crystaldiskinfo ile bak SS at.DA-SISTEM2 deki Toshiba OCZ RC500 ü garantiye göndermek istiyorum. Boşta 52 derece ve 700 saatte sağlığı %97 ye düştü. Garantiye göndersem kabul ederler mi?
Sıcaklığı değeri boştaki haliNe kadar veri yazıldı? crystaldiskinfo ile bak SS at.
4.5 TB için %3 fazla bir değer ve sıcak çalışıyor.Sıcaklığı değeri boştaki hali
O değerin artması hangi işlem yüzünden artıyor ki? Garantiye göndermek istiyorum değişim yaparlarsa satmayı düşünüyorum. Garantiyi kapsıyor mu şuan4.5 TB için %3 fazla bir değer ve sıcak çalışıyor.
değerin düşmesi kötü ve kısa zamanda %3 düşmüş. değişim yaparlarsa satabilirsiniz, garantiyi kapsar.O değerin artması hangi işlem yüzünden artıyor ki? Garantiye göndermek istiyorum değişim yaparlarsa satmayı düşünüyorum. Garantiyi kapsıyor mu şuan
Ürünü direk servise mi göndersem yoksa itopyaya mı?değerin düşmesi kötü ve kısa zamanda %3 düşmüş. değişim yaparlarsa satabilirsiniz, garantiyi kapsar.
@Yasin Çelik sen naptın hocamÜrünü direk servise mi göndersem yoksa itopyaya mı?
itopyaya göndermeniz daha iyi olur.Ürünü direk servise mi göndersem yoksa itopyaya mı?
Garantiye yollamadım, göndersem ne olacak sanki?@Yasin Çelik sen naptın hocam