Neler Yeni

Da-Sistem3 Hakkında Merak Ettikleriniz

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Aradım sordum pandemi dolayısıyla mağazadan teslim alınmadığını söylediler
kanka sanırım sen internetten sipariş ettin. ben gidip mağazadan sistemi aldım internetten sipariş etmedim

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
kanka sanırım sen internetten sipariş ettin. ben gidip mağazadan sistemi aldım internetten sipariş etmedim
Öyle bir şey mi varmış ben da-sistem3 sadece internetten satılıyor diye biliyordum

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
Dostlar yaklaşık 5 gündür sistemi kullanıyorum aklında sorusu olanlar buraya yazabilir.
Kanka bende internetten siparişini verdim ve sonrasında bilgilendirme için mail vs attım, bana BIOS'u güncelleyip göndereceklerini söylediler. Sen direkt mağazadan satın aldığın için güncellenmemiş olabilir mi ? Yoksa windows flashı hazırlamıştım bari içine bios u da atayım.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Kanka bende internetten siparişini verdim ve sonrasında bilgilendirme için mail vs attım, bana BIOS'u güncelleyip göndereceklerini söylediler. Sen direkt mağazadan satın aldığın için güncellenmemiş olabilir mi ? Yoksa windows flashı hazırlamıştım bari içine bios u da atayım.
yine de biousu da at kanka ne olır ne olmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey mi varmış ben da-sistem3 sadece internetten satılıyor diye biliyordum
mağazadan sistem alınıyo ki zaten. Ben pazartesi teslim almaya gittim benimle birlikte 6 kişi aynı sistemi aldı sırada

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
Hem windows hem bios update aynı flashın içindeyken önce bios sonra windows kurulumu yapılabiliyor mu?
bios güncellemesi yaparkan aman dikkat edin hevesiiz kursağınızda kalır. Eliktirkler kesilirse toprağı bol olsun :D

Dostlar yaklaşık 5 gündür sistemi kullanıyorum aklında sorusu olanlar buraya yazabilir.
Brom bu stoklar ne zaman gelcek ya. İstanbulda oturuyorum bende mağzdan alırım

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
yine de biousu da at kanka ne olır ne olmaz :)

mağazadan sistem alınıyo ki zaten. Ben pazartesi teslim almaya gittim benimle birlikte 6 kişi aynı sistemi aldı sırada
Müşteri temsilcisi bana yanlış bilgi verdi o zaman hayırlı olsun nasıl sistem oyunlarda

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Müşteri temsilcisi bana yanlış bilgi verdi o zaman hayırlı olsun nasıl sistem oyunlarda
GTA 5 ultrada (advanced graphics kapalı) 100+ fps veriyo kankam

bios güncellemesi yaparkan aman dikkat edin hevesiiz kursağınızda kalır. Eliktirkler kesilirse toprağı bol olsun :D

Brom bu stoklar ne zaman gelcek ya. İstanbulda oturuyorum bende mağzdan alırım
valla Stok konusunu bilmiyorum sistem cumartesi çıktı ben pazar satın aldım Pazartesi günüde sistemi teslim aldım.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
GTA 5 ultrada (advanced graphics kapalı) 100+ fps veriyo kankam

valla Stok konusunu bilmiyorum sistem cumartesi çıktı ben pazar satın aldım Pazartesi günüde sistemi teslim aldım.
brom ben mağzdan alıcam ama işlemciyi 3600 istiyorum kendim götürsem öyle bir şey mümkün mü

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226