Neler Yeni

DA-SISTEM3 İptal Ettirmek İstiyorum

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese 07.09.2020 tarihinde itopyadan DA3 aldım. Fakat hala sipariş alındı olarak görünüyor.

Sistemi çok isteyerek ve heyecanla almıştım ama verilen bilgi montaj ile 5-7 iş gününde kargoya verileceği ama benim sistem sadece alındı olarak görünüyor. Siparişi iptal edersem nakit olarak çekilen para ne zaman hesaba yatar bilgisi olan var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.
Usta az bekle ya gıcık oldum forumdakilere ya zaten hafta sonu çalışmıyor kargo salda işini yapsınlar o fiyata alamazsınız

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
ben mail attım geri dönüş olarak şöyle yazdılar:

Tedarik departmanımıza bilgi verdim .................. nolu siparişinizdeki GAMEBOOSTER GB-L06B ürünlerinizin depomuza temininin sağlanmasının ardından tarafınıza gönderimi hızlı bir şekilde yapılacak olup, yaşanan gecikme nedeniyle özür dileriz

yani bence de beklemelisin.
ne yazdin hocam ben yazdim ürünün durumu burdan bilgi veremiyoz dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet-Karayaz
Usta az bekle ya gıcık oldum forumdakilere ya zaten hafta sonu çalışmıyor kargo salda işini yapsınlar o fiyata alamazsınız

Yani sorun şurada başlıyor aslında evet yoğunluk var tabi ki olucak ama siteye bilgilendirme olarak 5-7 iş günü yazıp hala sipariş alındı kısmında kalması beni

Yani sorun şurada başlıyor aslında evet yoğunluk var tabi ki olucak ama siteye bilgilendirme olarak 5-7 iş günü yazıp hala sipariş alındı kısmında kalması sorun yoksa kargoya verilen ürünü herkes bekler işlemin ilerlememesine takıldım açıkçası

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yani sorun şurada başlıyor aslında evet yoğunluk var tabi ki olucak ama siteye bilgilendirme olarak 5-7 iş günü yazıp hala sipariş alındı kısmında kalması beni

Yani sorun şurada başlıyor aslında evet yoğunluk var tabi ki olucak ama siteye bilgilendirme olarak 5-7 iş günü yazıp hala sipariş alındı kısmında kalması sorun yoksa kargoya verilen ürünü herkes bekler işlemin ilerlememesine takıldım açıkçası
Kardeşim bekle az bekle bende da-2 almıştım 8 günde ulaşmıştı az sabret illaki gelir hatta tahminim sana yarın veya sonraki gün gelir ss al bu mesajı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet-Karayaz
ne yazdin hocam ben yazdim ürünün durumu burdan bilgi veremiyoz dediler

Bende ürün sipariş numarasını yazdım müşteri hizmetlerinden net bilgi alamadım siparişim alındı olarak görünüyor herhangi bir durum güncellenmesi yapılmamış olarak yazdım daha geri dönüş alamadım maile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bekle az bekle bende da-2 almıştım 8 günde ulaşmıştı az sabret illaki gelir hatta tahminim sana yarın veya sonraki gün gelir ss al bu mesajı

Teşekkür ediyorum alıyorum ss düşünceler için sağolun :)

Bakalım geri dönüş bekliyorum

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Bende ürün sipariş numarasını yazdım müşteri hizmetlerinden net bilgi alamadım siparişim alındı olarak görünüyor herhangi bir durum güncellenmesi yapılmamış olarak yazdım daha geri dönüş alamadım maile

Teşekkür ediyorum alıyorum ss düşünceler için sağolun :)
merhabalar bilmemne numaralı siparişim 4.iş günü fakat sipariş alındı yazıyor hala 3 günde nasıl hazırlanacak ki www.itopya.com/siparis-detayi kısmı güncellenmiyor mu ? ben bunu yazdım itopya tarafıda bunu yazdı
Merhaba Yiğit Bey,

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Sitede yer alan ürünlerimizde; de monte olarak sipariş verildiğinde 3 ile 5 iş günü olup, sistem montajlı sipariş verildiğinde 5 ile 7 iş gün içinde kargoya verilmektedir.

Sitemizde kargoya verilince değişiklik olucaktır. büyük ihtimalle ürün hazırlansa bile sipariş alındı kısmında duruyor

Fatih_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Ertan
Arkadaşlar ayın 6 sın da sipariş vermiştim bugün kargoya teslim edildi olarak gözüküyor muhtemelen sizinki de yarın teslim edilir bilginiz olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kahraman Maraşlı
Ayın 7 sinde sipariş verdm şuan kargoy verilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,194
Üyeler