Neler Yeni

DA-SISTEM3 İtopya'ya göderirsem değişim yaparlar mı?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...

Alalı 2.5 ay oldu, 2.5 aydır bilgisayarı aldığıma mutlu olamadım, oyunlarda problem yaşamak canımı çok sıkıyo.

İtopya'yı arıyıp yaşadığım sorunları vs. söylesem ellerinden bişey gelir mi? Sistemi değişim yapmaları için gönderebilir miyim?

Hangi parçada sıkıntı olduğunu anlayabilsem zaten belki çoktan çözmüştüm sorunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@itopya.com @Abdullah Hacıgül

belki bakarlar ;(

Son düzenleme:

Semix59

80+ Silver
Dostum umarım sorunların düzelir :(

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Alalı 2.5 ay oldu, 2.5 aydır bilgisayarı aldığıma mutlu olamadım, oyunlarda problem yaşamak canımı çok sıkıyo.

İtopya'yı arıyıp yaşadığım sorunları vs. söylesem ellerinden bişey gelir mi? Sistemi değişim yapmaları için gönderebilir miyim?

Hangi parçada sıkıntı olduğunu anlayabilsem zaten belki çoktan çözmüştüm sorunu.

belki bakarlar ;(
Sanmıyorum :( üzgünüm bir format denesen driver değişsen

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ama başka alanlar da var sorun yaşamıyolar ben sorun yaşıyorum demek ki bi sıkıntı var. Değişim yapmaları gerekmez mi?

Umarım...
Kanka bir format dene olmazsa yaz

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bir format dene olmazsa yaz
Pc'yi aldığımda gpu driverını güncelliyince cs:go'da fpsler 300 lerden 70'e düşüyodu o aralar format atmıştım düzelmemişti sorun, o yüzden şimdi format deniyip sorun düzelmesse bilgisayara boşuna bida tüm düzeni kurmayı gözüm kesmiyo; eğer ki itopya sistemi gönderin test edelim vs. derse ben zaten formatlamadan göndermem. ilk göndermeden denerim format, olmadı zaten donanımsal bişey var büyük ihtimal, gönderiyim değiştirsinler.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
PC'yi aldığımda gpu driverını güncelliyince cs:go'da fpsler 300 lerden 70'e düşüyodu o aralar format atmıştım düzelmemişti sorun, o yüzden şimdi format deniyip sorun düzelmesse bilgisayara boşuna bida tüm düzeni kurmayı gözüm kesmiyo; eğer ki itopya sistemi gönderin test edelim vs. derse ben zaten formatlamadan göndermem. ilk göndermeden denerim format, olmadı zaten donanımsal bişey var büyük ihtimal, gönderiyim değiştirsinler.
Bir kez daha denersen süper olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
BurakIsikdemir
driverlari oto yukleyen parca kullanma. her seyi sifirdan kur bios falan da guncel olsun. parcalari kontrol et yanlis parca vs var mi

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
driverlari oto yukleyen parca kullanma. her seyi sifirdan kur bios falan da guncel olsun. parcalari kontrol et yanlis parca vs var mi
yanlış parça yok, oto yükleyici kullanmadım, bios güncel.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik

belki bakarlar ;(
uv yapmadıysan yap belki düzelir. forumda uv yapmanda yardımcı olabilecek birileri var.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri