Neler Yeni

DA-SISTEM3 İtopya'ya göderirsem değişim yaparlar mı?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Sorunun son durumu nu buraya yazar mısın?
İlk aldım pc'yi ekran kartı driverını güncelleyip cs girdim dust2 300fps alması gereken yerde 70-80 falan alıyodu, sonra dduyla sildim windowsun otomatik kurduğu driverla girdim oyuna fpsler normal değerlere çıkmıştı, sonra gta indirdim orda da dağlarda falan fps 40lara falan düşüyodu ama bu gta sorunu çok kişide var oyunla alakalı büyük ihtimal,minecraft'da da saliselik takılma oluyodu, fortnite indirdim sonra oyun acayip takılıyodu lobide falan, minimum fps sayacı anlık 140dan 20lere falan düşüyodu oyun saniyeliğine donup geri geliyodu bunu çözemedim ne yaptıysam, fortnite'ı çözmeye çalışırken naptım bilmiyorum her oyunda takılmalar başladı. Sorunlarım bunlar, format atsam %90 her oyunda olan takılmalarmı düzelcek ama fortnite ve minecraft'ı düzeltemiyorum.

erturk.gg

80+ Bronze
Windows 10 son sürüm format deneyin driverları sakın başka yerden indirmeyin sadece windows update kullanın ardından Geforce Experience kurup ekran kartını öyle günccelleyin

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Windows 10 son sürüm format deneyin driverları sakın başka yerden indirmeyin sadece windows update kullanın ardından Geforce Experience kurup ekran kartını öyle günccelleyin
3 ay önceki iso dosyası var yenisi var mı indirmem lazım mı?

erturk.gg

80+ Bronze

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
Driverlari başka yerden indirmeyin derken windows dan mı bahsediyorsun yoksa sistem parça driverlari dan mı?

erturk.gg

80+ Bronze
Driverlari başka yerden indirmeyin derken windows dan mı bahsediyorsun yoksa sistem parça driverlari dan mı?
Format bittikten sonra sadece windows updatei kullanın

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Maile niye bakmıyolar ya

BSTXN